Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry , prawie już wieczór.
Zapraszam na gorącą czarną herbatkę z dodatkami ze spiżarni: syropem z kwiatów bzu czarnego i nalewką z pigwy przy żywym ogniu, w zimowym nastroju. https://youtu.be/FkXTUD2sr94?si=OBJRCJ_Xo_aeJLS2
Nie ważne, że za oknem listopad, przez moment widok z okna był jak na załączniku, to resztalę da się do wyobraźć.
Cześć Aniołku , jakiego obcego ? ...... Wikipedia od dawna go zna .
Kleinehexe pisze:
To tak a propos mojego wczorajszego snu: chleby piekłam.
To sny miałaś pozytywne i optymistyczne ....... jak mówi sennik .
Na dzisiaj pozałatwiane, terminy do kontynuacji ustalone........ to mogłem zjeść śniadanko . Jutro jeszcze jedna podróż do urzędu i chwila odpoczynku .
A masz jeszcze domowe robótki ręczne ? . Dziękuję i już się przysiadam, nawet powiedziałbym, że wolałbym położyć .
A to się przede mną ten "Sztukmistrz" uchował. Ani nie czytałam książki, ani nie widziałam adaptacji filmowej czy teatralnej. Chyba należałoby to nadrobić. Przynajmniej już wiem, że nie miałeś na myśli jakiegoś polityka czy innego oszołoma z Lublina, bo to mi przyszło na myśl.
Kładź się i leż jak taka potrzeba, kto Ci zabroni.
Niestety, robótki ręczne mnie nie relaksują, tylko wkur..... , nad czym bardzo ubolewam.
Już Ci przecież mówiłem ....... nie myśl, przynajmniej za dużo . Wiem, że polityka i cała otoczka z tym związana działa na Ciebie jak radziecka na byka, dlatego nawet nie wspominałbym o niej ....... mnie się tylko uchował w pamięci tytuł .
To zostaw .... kur.... i połóż się obok . Spróbuję zamienić to wy..... w od...... prężenie .
Umieć nie myśleć, to jest wielka sztuka. Ten stan osiągam tylko, na krótkie chwile, podczas medytacji.
A gdzie tam jak płachta, dawno i nieprawda. Udaję, że ich nie ma, a jak już są, to w scenerii kabaretowej. Stąd to skojarzenie ze sztukmistrzem.
Bardzo chętnie bym zległa , ale właśnie będę się brać do przyrządzania kolacji.
Oj znam wielu takich co używają głowy........ do wbijania gwoździ . Dobrze, że tylko paru osobiście .
To dobrze, ale i tak nie będę prowokował .
Zajęcie przy posiłku to większa przyjemność niż robota z pracy przyniesiona . Ja będę dopiero za godzinkę spożywał, żeby śniadanie zrobiło miejsce ...... smacznego .