ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 74 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Myślę, że można zawsze coś wybrać, a czasem coś wybierze nas. :D
Teraz siedzę w ogródku jordaniwskim i dobrze, że w aucie miałam kocyk, bo bym zmarzła, czytając książkę z biblioteczki ulicznej, kryminał wydany w 1978 r. :o :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Czyżby Joe Alex ?..... jak polski :lol: . Chyba dobry, jak do ławeczki Cię przykuło ;) .
Z reguły tytuł mówi wiele, ale też patrzę na opis filmu czy programu. W razie niewiadomej nagrywam, a potem konfrontacja, oglądam cały lub kasuję .
Zjadłem dwie kromeczki z ziarnami i brzusio pełne....... a jeszcze bym zjadł :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do ławeczki przykuła mniej potrzeba, a książka się znalazła przy okazji. Czy dobra? :? Taka z tamtych czasów. Teraz kryminały zdecydowanie są lepsze, zwłaszcza jeśli chodzi o warstwę językową. Ale przeniosłam się na chwilę w dawne czasy. :D
Dla mnie tytuł nie jest wyznacznikiem. Najpierw patrzę na gatunek, w zależności na co mam ochotę, potem czytam opis. Czasem też patrzę na miejsce akcji i tak ostatnio włączyłam trochę omyłkowo serial turecki, bo zobaczyłam na zwiastunie stare miasteczko nad morzem i myślałam, że akcja toczy na południu Europy. Dopiero po chwili zorientowałam się, że to Turcja. :lol: Ale ku mojemu zdziwieniu temat bardzo mi podszedł, bo traktował między innymi o pewnej metodzie alternatywnego uzdrawiania i obejrzałam cały, choć jakiś wybitny nie był. :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Mam nadzieję że nie po czwartkowej bieganinie ;) .
Książek już dawno nie czytałem :oops: ...... dialogów na filmie też :lol: . Ale za to co innego czytam.
"W poszukiwaniu kosmitów" czy "Gwiazdy lombardu" dla mnie bardzo dużo :P . Gatunek to w zależności od kanału, a i w opisie też jest.
Dobrze że nie z cccp, bo już próbowali alternatywnie uzdrawiać :lol: .
To co ? do łóżeczka ?
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie, nie, zupełnie nie to. :D
Ja mam tylko dwa kanały, jak w PRL-u. :lol:
Mogę obrać kierunek, ale kiedy zajdę, nie wiem. :lol: