Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A okulary na nosie miałeś
Raczej nie, bo widzę leżą pod łóżkiem. I mówiłam z pudełka, które stoi w kuchni, tam są zioła na wigor A nie ze spiżarni, tam miałeś nawet nie zaglądać Czegoś ty się napił
Nie wiem gdzie żeś te ciuchy zapodział, ale właź już do tej chałupy. Pożyczę Ci jakieś, coś się znajdzie po byłych.
Wczoraj, żeś się nie bał, bo ci chuć rozum odjęła Teraz masz cykora Gotuję więcej, co by na kilka dni starczyło. Trza opał oszczędzać, bo się ludziska do lasu po chrust rzucili.
Nie marudź, tylko właź póki dobry humor mam. Tylko weź już mnie nie denerwuj tym narzekaniem na wszystko, bo jak rzeczywiście cierpliwość stracę...
Ooo i odnalazł się wreszcie mój Zagubiony. Zioło przestało działać?
Nie martw się, ja nieślubna córka Radagasta Burego, jak on chronię przyrodę i przyjaźnię się ze zwierzętami, więc ich nie zjadam. A co do ludziny, to dobrego człowieka zjeść nie wolno, a złego nie tknę, bo to szkodliwe dla zdrowia. Także na dietę wege musisz się przestawić, przynajmniej u mnie.
No piknie ci w tych lateksach
Przecież ja też z miłości dbam o Twoje zdrowie. Jak powiedział Czesiu Niemen: Weźmy takiego słonia, całe życie zielsko wpierda...., a tyle u niego siły. Więc się nie martw, nie osłabniesz, a życie na haju przyjemne, tylko trzeba wiedzieć co i jak dawkować. Ty żeś się dobrał do mojej spiżarni-zielarni jak głupi do sera. Ale jak wolisz dżemik Alutki, to fora ze dwora.
O lateksach to mam milczeć, a ty o moich wdziękach i stringach, to wszem i wobec.
Fun, kochanie to nie to samo co fan. Nie lubisz zabawy?
Zrobiłam na kolację spaghetti wegetariańskie jakie Ania Lewandowska naszemu mistrzowi serwuje. Zjesz to będziesz gole strzelał jak Lewy. Uleprzyłam przepis dodając grzybki.
Reflektujesz czy nie
Zrobiłam na kolację spaghetti wegetariańskie jakie Ania Lewandowska naszemu mistrzowi serwuje. Zjesz to będziesz gole strzelał jak Lewy. Ulepszyłam przepis dodając grzybki.
Reflektujesz czy nie
No to polej winko do pucharów i delektujmy się chwilą i nie tylko
Zazdrosna, nie zazdrosna. Bić się o faceta nie będę, ale jak trzeba pazurki wystawię.