ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROMANS

Post autor: Kleinehexe »

A okulary na nosie miałeś :?:
Raczej nie, bo widzę leżą pod łóżkiem. :lol: I mówiłam z pudełka, które stoi w kuchni, tam są zioła na wigor ;) :lol: A nie ze spiżarni, tam miałeś nawet nie zaglądać :!: Czegoś ty się napił :?: :shock: :lol: :lol:
Nie wiem gdzie żeś te ciuchy zapodział, ale właź już do tej chałupy. Pożyczę Ci jakieś, coś się znajdzie po byłych. :lol: :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ciii🤫, bo jeszcze kto usłyszy. Jest ryzyko, jest zabawa. Włazisz czy nie :?: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wczoraj, żeś się nie bał, bo ci chuć rozum odjęła :?: :lol: Teraz masz cykora :?: Gotuję więcej, co by na kilka dni starczyło. Trza opał oszczędzać, bo się ludziska do lasu po chrust rzucili. :o :lol:
Nie marudź, tylko właź póki dobry humor mam. Tylko weź już mnie nie denerwuj tym narzekaniem na wszystko, bo jak rzeczywiście cierpliwość stracę... :twisted: :lol:
kruszynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 486 razy
Podziękowano: 120 razy

Post autor: kruszynka »

:lol: :lol: :o :roll:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ooo i odnalazł się wreszcie mój Zagubiony. :serce: Zioło przestało działać? :lol: :lol:
Nie martw się, ja nieślubna córka Radagasta Burego, jak on chronię przyrodę i przyjaźnię się ze zwierzętami, więc ich nie zjadam. 8-) A co do ludziny, to dobrego człowieka zjeść nie wolno, a złego nie tknę, bo to szkodliwe dla zdrowia. Także na dietę wege musisz się przestawić, przynajmniej u mnie. :D
No piknie ci w tych lateksach :lol: :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze: 10 cze 2022 18:11 :lol: :lol: :o :roll:
Hej, KruszynkoK :kwiat:
Fajnie wiedzieć, że kogoś oprócz nas śmieszy nasza pisanina, bo dla funu właśnie to robimy. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przecież ja też z miłości dbam o Twoje zdrowie. :serce: Jak powiedział Czesiu Niemen: Weźmy takiego słonia, całe życie zielsko wpierda...., a tyle u niego siły. Więc się nie martw, nie osłabniesz, a życie na haju przyjemne, tylko trzeba wiedzieć co i jak dawkować. :lol: :lol: :lol: Ty żeś się dobrał do mojej spiżarni-zielarni jak głupi do sera. Ale jak wolisz dżemik Alutki, to fora ze dwora. :cry: :lol:
O lateksach to mam milczeć, a ty o moich wdziękach i stringach, to wszem i wobec. :( :(
Fun, kochanie to nie to samo co fan. Nie lubisz zabawy? :shock:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zrobiłam na kolację spaghetti wegetariańskie jakie Ania Lewandowska naszemu mistrzowi serwuje. Zjesz to będziesz gole strzelał jak Lewy. ;) :lol: Uleprzyłam przepis dodając grzybki. 8-) :lol:
Reflektujesz czy nie :?:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zrobiłam na kolację spaghetti wegetariańskie jakie Ania Lewandowska naszemu mistrzowi serwuje. Zjesz to będziesz gole strzelał jak Lewy. ;) :lol: Ulepszyłam przepis dodając grzybki. 8-) :lol:
Reflektujesz czy nie :?:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to polej winko do pucharów i delektujmy się chwilą i nie tylko ;) 🍷🍷🥰
Zazdrosna, nie zazdrosna. Bić się o faceta nie będę, ale jak trzeba pazurki wystawię. ;) :lol:
ODPOWIEDZ