Ustroń - Orlik
-
kaziuk
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 paź 2021 11:04
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 18
Re: Ustroń - Orlik
Witam!
Byłem obok ,,Orlika'' w ..Jaskółce''(6-29.10.24). Chodziłem tam na basen bo u nas nie było. Wiem,że kuracjusze z ,,Orlika'' narzekali na wyżywienie i zimno w pokojach. Brakowało chleba i zamiast masła był masmix.
Byłem obok ,,Orlika'' w ..Jaskółce''(6-29.10.24). Chodziłem tam na basen bo u nas nie było. Wiem,że kuracjusze z ,,Orlika'' narzekali na wyżywienie i zimno w pokojach. Brakowało chleba i zamiast masła był masmix.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 259 razy
- Podziękowano: 138 razy
Byłeś dokładnie w takim samym terminie jak ja rok temu . Też niektóre osoby z pokoi narożnych narzekały na początku turnusu na zimno ... nie grzali jeszcze , gdyż na zewnątrz było ciepło .
-
kaziuk
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 paź 2021 11:04
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 18
Dokładnie tak. Pogoda była wyśmienita.Jednak u nas w ,,jaskółce'' grzejniki były ciepłe. Mam nadzieję, że podobnie będzie w Krynicy-Zdrój bo za miesiąc(2.12.24) jadę z NFZ do 20WSZU-R. Pozdrawiam
-
nusia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2012 21:04
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 9
Witam.Otrzymałam skierowanie do Orlika od 3 stycznia 2025. Proszę o obiektywną opinię o obiekcie i zabiegach.Opinie, które zostały zamieszczone w innych grupach są zatrważające. Jestem osobą po operacji kończyny, poruszam się o kulach i obawiam się, że pobyt w tym obiekcie będzie problematyczny.Dziękuję i pozdrawiam.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 259 razy
- Podziękowano: 138 razy
Czemu uważasz , że pobyt będzie problematyczny ? w budynku jest winda , która nie dociera tylko do czterech pokoi na 2 piętrze . Poza tym dociera wszędzie . Na pewno nie zakwaterują Cię w którymś z tych pokoi na 2 piętrze i to nie nie względu na kule