Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bardzo szkoda - tylko choroba może częściowo tłumaczyć "damę" ale chorych ludzi nie należy wystawiać na pośmiewisko.Niestety już od początku programu widać,że ma problemy z koncentracją i wypowiadaniem się.W końcu już ma te swoje 76 lat.
To wódka? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) Na litość boską, królowo, zachrypiał, czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. ,,Mistrz i Małgorzata,, Michaił Bułhakow
AgaC pisze:A ja nie znoszę całowania po rękach i dla mnie to wcale nie jest domeną dzentelmenow. Pocałunki w dłoń są intymne i nie chciałabym żeby wbrew mojej woli ktoś mnie tak cmokal.