Młody i pomocny dla Starszych
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Młody i pomocny dla Starszych
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
No weźcie...... w naszym wieku jak z niejednego pieca się chleb jadło?
I jak Bibi napisała....... pw jak sama nazwa wskazuje.... prywatna wiadomość. Każdy zachowuje dla siebie
A swoją drogą w swoim środowisku Młody nie ma żadnej pani, która potrzebuje pomocy? Chyba, że to chodzi, by jak najdalej od siebie?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Moja działka??? Juz niedługo rozpoczynam sezon
Ale się będzie działo
-
forumowicz
Nie upublicznilem nigdy i nie upubliczniam rozmówbibi pisze: 04 mar 2020 09:59 Młody i pomocny , tylko pogratulować , że nie zrażasz się![]()
Myślę , że ważna informacja dla Ciebie : ktokolwiek napisał na PW i jakiekolwiek relacje z paniami powinny pozostać między Wami ,
źle , nawet bardzo źle odbieramy osoby które upubliczniają prywatne rozmowy czy wiadomości na PW - napisałam to w liczbie mnogiej ponieważ przekonana jestem , że tak myśli więcej osób niż tylko ja.
-
forumowicz
forumowicz pisze: 04 mar 2020 14:21Nie upublicznilem nigdy i nie upubliczniam rozmówbibi pisze: 04 mar 2020 09:59 Młody i pomocny , tylko pogratulować , że nie zrażasz się![]()
Myślę , że ważna informacja dla Ciebie : ktokolwiek napisał na PW i jakiekolwiek relacje z paniami powinny pozostać między Wami ,
źle , nawet bardzo źle odbieramy osoby które upubliczniają prywatne rozmowy czy wiadomości na PW - napisałam to w liczbie mnogiej ponieważ przekonana jestem , że tak myśli więcej osób niż tylko ja.Ba! Co więcej! Nigdzie tak nie napisałem
Spokojnie
![]()
Potwierdzam zachowanie młodego
-
forumowicz
Esterko , w tym temacie nie doszukałam się żadnego przerostu formy nad treścią
Wszystkie bardzo prywatne czy intymne sprawy powinny być owiane tajemnicą , no chyba , że ktoś chce to upubliczniać - ma prawo i wybór
pozdrawiam
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
..na początku temat traktowany był ,powiedzmy z przymrużeniem oka i wielu dostarczył dość sporą dawkę śmiechu..
Wiele zachowań można wytłumaczyć,zapewne i Twoje..
Ja uważam,że zamieściłeś fanpage nie na tej stronie, ale poszło...
Jeśli piszesz,że ktoś już odpowiedział, na Twoją propozycję to ok, Twoja sprawa..
Nasuwa mi się pytanie, nie musisz odpisywać, myślę głośno i przelewam na forum.
Co Młody skłania Ciebie do takiego kroku..z tego co napisałeś to pomoc będzie w formie friends with benefits. Przecież korzyść musi być po obu stronach.
Taki układ jest jednak podszyty seksualnością i często sprowadza się do młodego męskiego wyboru, który z jednej strony szuka doświadczenia, z drugiej strony pokonania nieśmiałości,czy Ty masz dobry kontakt z rówieśnikami..
Życzę Ci mądrych decyzji..
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
stary, wyleniały lovelas, z dziurawymi kieszeniami
piszcie, Kobietki, potem Was obśmieje, jak już nie raz to robił
cóż, chcącemu nie dzieje się krzywda