Młody i pomocny dla Starszych

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Młody i pomocny dla Starszych

Post autor: dani888 »

Darku , Ogrodniku , Słodziaczku , interesujące wpisy Panowie , dopiero przed chwilą zauważyłam .
Daje do myślenia... Odnośnie mojej osoby to dzięki , jest ok , :serce: zostawiam i pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Slodziaczek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2017 23:38
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Slodziaczek »

Dani - czuję się przez Ciebie zaczepiony ;)
Przeczytałem te parę postów w ramach tematu i wyraziłem opinię w tym temacie. 8-) Odniosłem się tylko do Hipokryt niezależnie od opinii, którą wyraziłem i muszę przyznać, że wyraźnie na siłę bierzesz wszystko do Siebie. Nie postępuj w ten sposób - świat nie czycha na Ciebie a już na pewno nie ja :) ;)
Pozdrawiam i masę uśmiechu dla Ciebie :) :) :D ;)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Słodziaku , to tak się nie czuj , to było ogólne podziękowanie . Zaś z Twojej strony wcale nie czuję się zagrożona :D . Na mnie nie czyhaj bo nie warto :lol: :lol: , pozdrawiam również ciepło :) .
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Romansem tu powiewa 8-) :lol: i na dodatek w stylu zaczepnym :P ,
chyba bomba nie wybuchnie za chwilę ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Slodziaczek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2017 23:38
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Slodziaczek »

Jak to szło?? Kto się czubi.... :lol: :lol: 8-)
a głodnemu chleb na myśli :D :mrgreen:
o nożycach nie wspomnę :mrgreen: :roll:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Tak, Słodziaku: "Kto się lubi, ten się czubi",
a tu jak zawsze wrzawa, bo i temat godny uwagi :P
pomoc wzajemna to już się stało :serce: i realnie funkcjonuje :P ,
a to najważniejsze, szczególnie teraz, kiedy ciągle jesteśmy od siebie oddaleni,
ale pomagajmy sobie nawzajem, bo to jest piękna sprawa :serce:
Pozdrawiam Wszystkich Pomocnych!!!
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Młodzi i pomocni dla Starszych

Post autor: Hipokryt »

Wszyscy cieszymy się, że przybywa osób zainteresowanych pomaganiem w tym temacie :D :kwiat:
Fajnie, że deklarujemy pomaganie już nie tylko osobom Starszym :D
Znakomitą okazją do pomagania jest dzisiejsza Niedziela Miłosierdzia, która w tym roku poświęcona jest pomocy Seniorom. :D
Jak im możemy pomagać? Począwszy od wsparcia materialnego (paczki żywnościowe, darmowe posiłki), przez finansowe ,medyczne, po opiekę wolontariuszy, a nawet "wolontariat technologiczny", pomagając Seniorom w świecie nowoczesnych technologii. :D
Polecam serdecznie pomaganie Seniorom :D :kwiat: :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
liczę na Twoją pomoc, ale przez tą pandemię to priorytety ciągle mi się zmieniają :twisted: ,
ale czekam na to wsparcie w tych technologiach nowoczesnych :geek: , bo kurcze skręca mnie ta niewiedza :oops: i czuję się jakbym w oślej ławce siedziała :twisted: , kiedy nie wiem o co w tym wszystkim chodzi :mrgreen:, a siedzenie w domu też mi nie służy, bo te znane wszystkim "4 litery" - czytaj: doopsku mnie dają się we znaki coraz bardziej :twisted: Teatr, kino, kawiarnia i inne rozrywki, jak na przykład galerie :roll: to tylko wspomnienie, czuję się jakbym w filmie science fiction jedną z głównych ról grała 8-) :mrgreen:
Idę na wirtualne zakupy, może chociaż w innym temacie nimi się podzielę 8-) :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

dani888 pisze: 26 mar 2021 21:34 Na moją pomoc nie licz Hipokryto bo jesteś złośliwym szowinistą , poza tym wolę i mam komu przeznaczyć swój % , to mój wnusio , który tego potrzebuje ale ja nie żebrzę u nikogo .
To tyle....życie .....
danni - przecież ten Hipokryt-Szowinista nie prosi o pomoc, bo sam pomaga Starszym, na ile siły i czas jemu pozwala :D Zbiórki na 1% nigdy nie były "żebraniem" a szlachetną akcją :shock:

Ruda - a jednak coraz lepiej sprawdza się pomoc techniczna dla Seniorów. Pomoc przy obsłudze sprzętu, drobne naprawy, zakupy internetowe i oczywiście pomoc w załatwianiu spraw urzędowych i prawnych. Jest paru pomocnych, chcących pomóc Pomocnemu, no i Starszym :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipuś i za to cenię Wszystkich pomocnych w każdym zakątku świata, bo fajnie mieć takie wsparcie za plecami, już zazdroszczę, że tak Pomocni chcą pomóc Pomocnemu :o :D
Trzy razy czytałam i nadal się zastanawiam nad poprawnością i sensem tego zdania :oops: :P , ale mniejsza o to gdyby ktoś miał wątpliwości to jaśniej już nie dam rady :twisted: :lol:
W każdym bądź razie najważniejsze w tym temacie jest to, że można liczyć na Wszystkich Pomocnych i za to buziaki wysyłam,😘😘😘, no bez Was i Waszego zaangażowania to momentami ciężko by niektórym było, a tak hopsasa i problem rozwiązany 👏👏👏
I TAK TRZYMAĆ!!!👍👍👍
Zablokowany