Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Grażynko
Tego muzycznegp pana nie lubię z powodów osobistych
Dawno temu z moją fajną koleżanką miał mały romans
Długo to nie trwało, lecz przez to z koleżanką kontakt się urwał : search.php?keywords=Rubik&t=3225&sf=msgonly
Ruda - proszę ,nie idźmy tą drogą
Jednak gdy pojawia się ten Muzyk to aż mnie emocje ponoszą i bym coś dodał więcej, ale kto wie czy jego Agatka tu nie zagląda
I jeszcze wspomnienia... Agatka
Idziemy różnymi drogami... , jedynie muzyka nas może połączyć
Koncert bardzo udany, fajnie się słucha, dziękuję Jubilatowi życzę dużo zdrowia i wielu wspaniałych koncertów!!! Sto lat!!!
Dzień dobry muzyczne
Grażynko dziękuję za Twoje muzyczne propozycje, a u mnie archiwum:
Grażynka Łobaszewska - Czas nas uczy pogody https://www.youtube.com/watch?v=Nqbh2E6a300
Przepadam za tym utworem i ciągle czekam na pogodę bez deszczu, wiatru...