Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gość pisze: 31 sty 2026 09:03
Bożenka to chyba taką suknię kupiła...
Nutka pisze: 31 sty 2026 09:19
Taką sukienkę, to Bożenka ma na przebranie. Na wejście ma bardziej wyciętą ....tu i ówdzie
Wy oboje, to chcecie sobie nagrabić. I wyciąć, to ja Wam mogę .....z liścia
Tak to się naśmiewają z bidulki, co do końca lutego ma zakaz wszelakich skupisk ludzkich. Największą moją radością są dzisiejsze chrupiące, przeze mnie upieczone kajzerki Zero słodkości, zero tańców i hulanek....... póki nie będzie zgody lekarki. I jak tu przeżyć ten karnawał??
Bożenko Jak miło...
Ja...ja niewinny zawsze pisałem,że Bożenka bidulka,choreńka.
Ta kiecka to nie ja...A już póżniej jak pozwoliłem sobie zasugerować piękne
suknie/według mojej oceny/to usłyszałem,że to na przebranie prawie,że robocze
np. do sprzątania...
Hans Zimmer - Lost but Won https://www.youtube.com/watch?v=Th21k_y ... -Q&index=5
A w domciu też można sobie potańczyć