Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
BarbaraB64 pisze: 05 wrz 2024 08:23
Bartek można przyjechać wcześniej tylko płacisz wtedy za ten wcześniejszy pobyt jak za hotel, koleżanka przyjechała dzień wcześniej popołudniu i ze śniadaniem płaciła coś koło 250 zł , udało jej się też zostać w tym samym pokoju , przy rejestracji w recepcji poprosiła o to i udało się .
Dziekuję serdecznie za odpowiedź . Na pewno skorzystam , z takiego rozwiązania . Pozdrawiam .
Płaci się za pokój. Możecie zarezerwować jeden dwuosobowy lub dwie jedynki. Osobiście poszukałbym kwatery na jeden dzień w Ustroniu. My nocowaliśmy za połowę ceny którą oferowało sanatorium.
Siemka mam pytanie dotyczące 3 oddziału rechabilitacji ogólnoustrojowej w równicy . 1. W którym budynku się mieści 2.jak tam z zakwaterowaniem 3 .czy są jakieś ograniczenia w czasie wolnym
1. Jak ja byłem w 2024r to Równica był to jeden budynek.
2. Proszę doprecyzować pytanie. Normalnie podchodzi się do okienka /są 4 / i meldują i udzielają informacji co dalej./lekarz,stołówka itp/
3. Nic mi nie mówili. Cisza nocna od 22:00 i tak o tej porze przychodziła pielęgniarka. /chyba sprawdzała obecność ale pytała "Czy wszystko OK ?"/