Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Aniołku , dobrze że mnie nie ucięło ...... mógłby być większy kłopot .
Do lasu dziadka, to byłby najmniejszy kłopot . Większy byłby w drugą stronę...... tam inny dziadek króluje .
Mogę i nocny seans zarezerwować .
Placyk zaliczony przy mżących opadach, a teraz nawet tak jakby słoneczko chciało się pokazać.
Śniadanko i do bieżących spraw trzeba podejść.
Miłego i spokojnego .
A widzisz "wisi" mi zaległe marzenie zatrzymane przez świrusa, wojnę i jeszcze parę innych zdarzeń, więc chętnie bym skorzystała, jakbyś mnie posłał na stronę dziada mroza.
Dzień dobry , u mnie też dżdżysty.
W nocy to się śpi, by rano mieć siły na działanie.
Nogi mnie dziś bolą od biegania, jak zwykle lawina spraw. Z samego rana, przed pracą zdążyłam nawet badania zrobić. Teraz chwila na odpoczynek I konsumpcję.
Miłego
A możesz mi powiedzieć jak ? , granice zamknięte.........to chyba że balonem, na przemytnika .
O wpół do piątej już jest ciemno jak w nocy ......... także ten tego......... chyba można . Przecież nie będziemy czekać do północy .
Połóż nóżki wyżej pupci, to Ci wymasuję .
Jakby nie był to problem, to bym nie potrzebowała pomocy. Myślałam, że masz jakiś tajny korytarz.
Potrzymałam i jakby lepiej się zrobiło, to mogłam 2 godz. w kuchni podziałać. Teraz jeszcze trochę pracy zawodowej, a potem to już tylko szybko trzeba spać, by zdążyć się wyspać. O w pół do piątek to jeszcze Morfeusz mnie obejmie.