Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, właśnie z kawką zaczynam pracę Od wczoraj pięknie na dworze choć wiadomo bez upałów. Od soboty świętuję Dzień Dziecka. Przyjechały dzieci i wnusio.... . No cóż mi już nikt na DZ życzeń nie złoży ale ... jest miło
Cześć wszystkim
Ja kochani Wam wszystkim składam najlepsze życzenia z okazji Dnia dziecka wszak wszyscy jesteśmy czyimś dziećmi. Dużo uśmiechu w tym dniu(i nie tylko) i ❤
Wasza Balbinka.
Witajcie kochani ❤
I ja się chętnie na kawę załapię bo w pracy jestem. Gieniu❤ Zosiu❤ ja też już sierota a dnia sieroty nie ma więc życzę Wam i wszystkim sierotom wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka❤