Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: Gość »

Cześć i czołem. Kwiatuszki, kawusia...super. wstałam wcześnie rano i do tej pory sobie leżę czytając Angorę. Pogoda chociaż chłodno zapowiada się piękna, planów brak...no obiadek zrobię...
Przede mną ostatnie, niezwykle trudne ostatnie 3 dni w pracy , rozliczenie się..a potem wielka niewiadoma.😔
Wieczorem musowo spacerek, wtedy ptaki śpiewają najpiękniej może teraz znajdę więcej czasu dla siebie.
Spędźcie fajnie czas z bliskimi. :kwiat:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Post autor: alka50+ »

Witam serdecznie Wszystkich. :serce:

Majka...czasami tak jest , że aby zacząć coś innego, może i lepszego, trzeba zamknąć temat ten w którym jesteśmy. Zawsze jest jutro....oby jak najszybciej było dobre jutro dla Ciebie.
Dasz radę...Tak jak Ciebie poznałam...potrafisz działać i być tam gdzie chcesz...Jesteś silna i z wiarą i uśmiechem dążysz do realizacji planów.
Bo Kto jak nie Ty...w dobrym , wyszukanym miejscu pracy.
Może Ktoś...może los..może przypadek....może sytuacja się zmieni i wrócisz tam ....tego Ci życzę.

A dzisiaj po dobrej kawce...po dobrym śniadaniu...po lekturze postów z NS a tutaj większość budująca...pojawią się plany na dzisiaj....odpoczywaj tak jak mówisz..dzisiaj dla Siebie z Najbliższymi.

Miłego dnia...pomimo...wbrew...i na przekóŕ. :serce:
Gość

Alu, czasami takie ciepłe słowa budują bardziej niż sobie wyobrażasz. Oczywiście, że wierzę. Bardziej boli to, że zmuszona jestem opuścić naprawdę dobrą firmę i ludzi z powodu czegoś czego nie widać.
A teraz może doświadczenia w opiece nad bliskimi się przydadzą? Język podszkolę, angielską prowincję poznam.😉 Zawsze trzeba działać inaczej siedząc na tyłeczku zmienię się we wredną jedzę 😁
Obiadek pyrka. Książka nęci..
Rano obejrzałam na webcam zlepek kamerek na najpiękniejszych plażach. Nawet jak jest pochmurno i wieje jest pięknie.
Uwielbiam bezludne plaże i tęsknię strasznie.
Uff... rozpisałam się tak, że na tydzień wystarczy. No to przytulas i spadam 🤗
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Post autor: alka50+ »

Majka...i tak trzymaj. :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej z wieczora :) Jak dzień minął?
Wierzę, że udał się i odpoczęliście troszeczkę :) U mnie mocno średnio, pogoda w kratkę, a i siły na zamiary trzeba wypośrodkować :| ale, tak już mam.
Nowy tydzień przed nami, nowe wyzwania w domu, pracy, oby tylko zarazek odpuścił.
Szczególnie trudno, jest tym,którzy szukają pracy. Aby te najbliższe dni zaowocowały w oferty Ich satysfakcjonujące.
Majko, Znajdziesz pracę, mocno w to wierzę.
Wieczór przed nami, puki co. Zdrowego i spokojnego ;)
forumowicz

Hej. :kwiat:
A cóż tu dziś za letarg nas ogarnął? :)
Mam nadzieję że nie było koszmarnych snów? ;)
Dzień kapryśny w pogodzie, ale ciepły się zapowiada.
Zapraszam na poranną kawę, herbatę przy otwartym oknie. :D
Poniedziałek też może być fajny, ;) i spokojny... ;)
I bez nakazów... ;) można o wszystkim...
Pozdrawiam i Miłego dnia życzę ;)
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

Hej :kwiat: :)
Poniedziałek pięknie i spokojnie sobie trwa ;) pogodowo cudnie,słońce i wiatr :D cieplutko w sam raz 21 st. Tak może być :)

ysy1 :lol: na pewno pozdrawialiśmy się na szlaku,bo normalni,fajni ludzie to robią :D
I nie ogladaj się za ładnymi dziewczynami na górskich ścieżkach ;) bo o wypadek łatwo :lol:

Dobrego,miłego czasu dla Was :kwiat:
Gość

Witajcie wieczorem kochani. :D :serce:
Cały dzień deszczowy i pracowity, dopiero teraz mam trochę wolnego. :lol:

ysy1 :lol: na pewno pozdrawialiśmy się na szlaku,bo normalni,fajni ludzie to robią :D
I nie ogladaj się za ładnymi dziewczynami na górskich ścieżkach ;) bo o wypadek łatwo :lol:

Dobrego,miłego czasu dla Was :kwiat:
[/quote]
Mary jo :serce: Mówisz że nie mam się oglądać za ładnymi dziewczynami. A za kim mam się oglądać :?: :( Facet tak ma i już.
Dawno temu, jak pracowałem na kontrakcie w Niemczech, przyjechała do mnie żona z synkiem. W takiej większej grupie poszliśmy na spacer i w pewnym momencie musiała przechodzić jakaś ładna Niemka. Siłą woli prawie każdy facet obejrzał się za nią ja oczywiście też. Żona to zauważyła i zwróciła mi uwagę że nie mam się oglądać za obcymi kobietami. A szedł z nami starszy kolega i mówi do mojej żony tak:
- Niech się Pani cieszy że on się ogląda za dziewczynami. Zacznie się Pani martwić jak już nie będzie tego robił. Od tego czasu mogłem się oglądać za każdą kiecką. :lol: :lol: :lol:
Gość

Nasze sokoły już dorastają. Lada dzień wyfruną z gniazda. Już ćwiczą skrzydła :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
forumowicz

Dzień dobry. ;) Słońce za oknem, zaglądam i co? :o
Zniknęły piękne zdjęcia Gdyni. Czyżby to też było nielegalne?
Zniknęły, może ysy1 coś wie, żadnej informacji...
Może Pan Moderator coś?
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ