jan19557 ,masz racjęjan19557 pisze:Odrzuć ZA a zostaw same biegi i będzie dobrze. Pieniądze które chcesz wydać na zabiegi przeznacz na tańce. Więcej ci dadzą i będziesz bardziej zadowolona. Pamiętaj o maksymie sport to zdrowie a taniec to forma sportu.
Co zabrać do sanatorium
Re: Co zabrać do sanatorium
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Bo wziąłem Jaśka a to w tym kraju jest karane
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ale oprócz wspomnianego Jaśka < poduszki > dla której ZAWSZE musi znaleść się miejsce Tak mam swego rodzaju fobię lubię spać na tej dodatkowej małej poduszce , zawsze zastanawiam się czy te służby zaopatrzeniowe w szpitalach , klinikach ośrodkach czy sanatoriach nie widzą ,że poduszka po prostu ulega i co pewien czas powinna być wymieniona.
Najbardziej irytuje mnie gdy gdzieś dostaję wiekową poduszkę z ...pierza kurzego w której są miliony zarazków.
Która NIGDY nie była Sterylizowana
Nawet poduszka syntetyczna to jest minimalny koszt, stad też Moja fobia, zresztą potwierdzona kiedyś przez lekarza dermatologa.
I oprócz tego Jaśka Poduszki pochwaliłem się fotką Janka małoletniego Wnuka
-
ania45
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 paź 2014 10:17
- Oddział NFZ: Małopolski
Janie masz racie tańce najlepsze ze wszystkich zabiegów jeszcze jeśli jest tancerz dobryjan19557 pisze:Odrzuć ZA a zostaw same biegi i będzie dobrze. Pieniądze które chcesz wydać na zabiegi przeznacz na tańce. Więcej ci dadzą i będziesz bardziej zadowolona. Pamiętaj o maksymie sport to zdrowie a taniec to forma sportu.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6