Co zabrać do sanatorium
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Co zabrać do sanatorium
chłopak do sanatorium przyjechał z ..REKLAMÓWKĄ .
Tak to nie ŻART .
Miał ręcznik chyba drugie gacie , kąpielówki i koszulkę , nie wiem nie mnie było oceniać , ale podczas zajmowania Szaf a miałem dużą co potwierdzić mogą Obecni Tutaj na Forum ..wszak w nowej Krystynie pokoiki są dobrze wyposażone było mi wstyd cała szafa Moja.
I chłopak przeżył całe 21
Ale wejście do sanatorium w tumulcie ludzi z reklamówką ..BEZCENNE
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ale był stratny w jednym elemencie - nie dostał zwrotu kosztów dojazdu ...darek pisze:
dopiero po jakimś czasie dowiedziałem się ,że był mieszkańcem ...Buska
...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
???jacky6 pisze:ale był stratny w jednym elemencie - nie dostał zwrotu kosztów dojazdu ...darek pisze:
dopiero po jakimś czasie dowiedziałem się ,że był mieszkańcem ...Buska
...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
![]()
Od bodajże roku 1992 lub 1993 Nikt w Polsce nie otrzymuje Zwrotu za dojazd do sanatorium , do wspomnianego przez zemnie czasu bodajże to chyba Związki dawały bilet w obie strony .
a po za tym nie miałem i nie będę miał chyba nigdy przyjemności wyjazdu z ZUS a tutaj opisujemy wyjazd do Sanatorium z NFZ
-
bozenag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 lip 2014 15:28
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Proponuję autobus,którym sama jechałam tyle ,że wsiadałam dopiero w woj. wielkopolskim.Autobus wyjeżdza z Zakopanego przez Poronin,Nowy Targ,Chabówka,Kraków itd.jest to linia pośpieszna.W Krakowie wyjazd o 18.20 ,a w Kołobrzegu jesteś ok.6.35 . Bardzo mili kierowcy górale.Przystanki są wystarczające.Autobus kursuje codziennie i możesz nim również wrócić.Podaję nr telefonów tylko dzwonić w godz.16 do 7.00. nr728 342 558, a drugi nr728 342 577.Lepiej zadzwonić i zarezerwować miejsce. Pozdrawiam.bozenag pisze:Kto mi doradzi czym jechać lepiej z Krakowa do Kołobrzegu pociągiem czy PKS ? zawsze jechałam autkiem teraz za daleko i mam dylematpozdrawiam
-
bozenag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 lip 2014 15:28
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Dziękuje ci MaKa1MaKa1 pisze:Proponuję autobus,którym sama jechałam tyle ,że wsiadałam dopiero w woj. wielkopolskim.Autobus wyjeżdza z Zakopanego przez Poronin,Nowy Targ,Chabówka,Kraków itd.jest to linia pośpieszna.W Krakowie wyjazd o 18.20 ,a w Kołobrzegu jesteś ok.6.35 . Bardzo mili kierowcy górale.Przystanki są wystarczające.Autobus kursuje codziennie i możesz nim również wrócić.Podaję nr telefonów tylko dzwonić w godz.16 do 7.00. nr728 342 558, a drugi nr728 342 577.Lepiej zadzwonić i zarezerwować miejsce. Pozdrawiam.bozenag pisze:Kto mi doradzi czym jechać lepiej z Krakowa do Kołobrzegu pociągiem czy PKS ? zawsze jechałam autkiem teraz za daleko i mam dylematpozdrawiam
jeśli możesz to napisz mi jakie można zabrać bagaże do autobusu będę wdzięczna