Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczy to macie dobrze, że nie musicie podawać na dzień dobry swoich danych. U mnie to pierwsza rzecz o którą pytają. Kilka lat temu próbowałam wyjechać ze zwrotów i zadzwoniłam. Ale po usłyszeniu tekstu "to nie koncert życzeń" odpuściłam. Cieszcie się zatem, że możecie dzwonić i wybrać sobie ośrodek.
Życzę wszystkim wymarzonych zwrotów.
Pozdrawiam.
spróbuję, zobaczymy co zaproponują muszę tylko poczytać o jakiś ciekawych nadmorskich miejscach inne niż Świnoujście, bo tam chyba znam już wszystkie kąty
O dane to raczej pytaja , bo chodzi o profil leczenia , nie każdy wszędzie moze jechać .... ale jeśli nam nie odpowiada to , co nam oferują , nikt nas nie zmusi do wyjazdu ... warto dzwonić , jestem tego przykładem