Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry,
Basiu mocz nogi i wyleguj się, jak tylko i ile tylko możesz ;) :lol:
Ogrodniku powoli, bo coś strasznie szybko z tą kawą się uwijasz, a tu dopiero u niektórych budzik dzwoni :lol: :lol: Niestety też muszę się szybko zwinąć, bo robota czeka, a ja w lesie, jak widać i po Forum maszeruje ;) :lol: :lol:
Miłego i pogodnego dnia życzę :serce:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Na Dzień dobry.... Dzień dobry powiem grzecznie 8-) , a nie grzesznie :lol: :lol:
Bibi soli mogę podrzucić, mam taką czarną ;) :lol: :lol: , ale nóg w niej wcześniej nie moczyłem i nie odzyskiwałem jej na kolejne moczenie 8-) :lol: :lol:
Ruda, a w którym lesie jesteś, jak tylko w Forumowym to jesteś bezpieczna ;) :lol: :lol: , tu nic Ci nie grozi, no chyba, że Hipokryt, jako Dżentelmen będzie chciał z Tobą po tym lesie pochodzić :twisted: :lol:
Ogrodniku na kawę innym razem, dziękuję.
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Waldusiu, ale ja nie przypominam sobie, abym Ciebie na kawę zapraszał :lol: Czyżbyś jeszcze nie wytrzeźwiał, od ostatniego razu? :lol:
Wiesz, zastanawiam się czemu służy Twoje wtargnięcie na forum. Czy tylko temu, aby komuś wbić szpileczkę, czy temu, by ....
Skaczesz po tematach i jątrzysz, pytam w jakim celu, i czy naprawdę masz z tego tyle satysfakcji?
Ani to śmieszne, ani zabawne... współczuję. :lol: :o
Miłego i spokojnego wieczoru sobie i Wszystkim pozostałym życzę.
Awatar użytkownika