Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Do Mazreny.
Ja jadę do sanatorium prywatnie z zabiegami Na 21 dni. To też jest sanatorium mimo że nie NFZ tylko prywatnie.
Chyba ,że się myle???
Pozdrawiam
Dziękuję za podpowiedź, ale raz, że jest to jeszcze dalej jak do Szczawnicy ( byłem kiedyś w Starych Łazienkach w Iwoniczu), a dwa to, że.... dużo drożej. Tygodniowy pobyt to 1600zł więc jak by nie liczyć wychodzi za 14 dni 3200zł. Więc ponad 1000zł drożej jak w Dzwonkówce.
Zbyszku sprawdź ofertę Uzdrowiska Lądek - Długopołe. Ceny przyzwoite. W Lądku jeszcze Mir-Jan z basenem. Nieco na uboczu, ale fajne miejsce. Tam najlepiej dzwonić, bo wtedy można negocjować ceny.
Dzięki Felice. Sprawdzę. Tylko prawda jest taka, że niby szukam czegoś tańszego co jest raczej nierealne bo albo o jeden zabieg mniej, albo nie ma jedynek i należy dopłacić i wychodzi na to samo, a ciągnie mnie do Szczawnicy jak wilka do lasu.
Część moich znajomych dziwi się, że jeżdżę do tych samych miejscowości (Świnoujście i Szczawnica) po kilka, kilkanaście razy, a ja po prostu tam się dobrze czuję. Mając sporo latek to się zaliczyło i sporo różnych kurortów, ale lubię co lubię i nic na to nie poradzę.
Dziękuję jednak za podpowiedź i sprawdzić nigdy nie zaszkodzi.
Pozdrawiam- sinobrody/Zbyszek
Teraz zdecydowanie lepiej dzwonić wszędzie niż szukać z cenników. Jest dużo fajnych ofert last minute , bo wiele miejsc nadal pozostaje niewykorzystanych. Sprawdź jeszcze ofertę dla seniora w Bristolu Kudowa Zdrój.
Dzięki Felice. Pewnie sprawdzę, ale jest mi wszystko jedno gdzie byle dalej od tej pustki.
Odczekam te 3 tygodnie po szczepionce i wówczas gdzieś wyjadę. To pewne.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam-sinobrody/ Zbyszek.
Sinobrody jest mi b przykro ,że chcąc Tobie pomóc i prosząc abyś dokladniej określił o co chodzi to mnie nazwałeś przemądrzałą taka nie jestem i w rzeczach mnie nie znanych nie wypowiadam się, a zostałam też nieraz na tym forum wyprostowana..
Mogłam ja nazwać ,że taki weteran jak Ty z takim stażem zadajesz dziwne pytanie, a tak nie potraktowałam
Może staż na forum nie równa się ilości wyjazdów Właśnie stażu sanatoryjnego z NFZ mam malo, ale priv -bo takie je nazywam a nie sanatoryjnymi.
Zbyszku dzięki za obrone i miałeś rację, a zostałam niewinnie zaatakowana-
Miałem już nie wracać do tematu. Dla mnie jest zamknięty.
Skoro zostałem wywołany do tablicy przez Mazrena to z grzeczności odpowiem.
Jeżeli prześledziłaś wypowiedzi w tym wątku to jedynie mój imiennik jak się wyraziłaś
"stanął w Twojej obronie".
Dla wszystkich innych jest jasne, że nie jest ważne czy się jedzie na 14 dni, 21dni, 28 dni, czy z NFZ, ZUS, prywatnie.
Wszystko są to sanatoria. Wprawdzie te 14 dniowe nazywane są Turnusami Rehabilitacyjnymi, ale jest to najmniej istotne.
Wyraźnie napisałem, że chodzi mi o turnus 14 dniowy, a nie o wczasy. Wydawało mi się, że każdy to rozumie i z późniejszych wpisów tak wynika.
Możliwe, że niepotrzebnie się uniosłem więc przepraszam i weź pod uwagę, że tydzień temu pochowałem żonę z którą przeżyłem 50 lat.
Dokładnie to w przyszłym roku o tej porze byłby jubileusz, a tak pozostała ... pustka.
Do dzisiaj nie mogę się pozbierać i w związku z tym może reaguję na niektóre sprawy zbyt emocjonalnie.
Jeszcze raz przepraszam i życzę udanych turnusów.
sinobrody/Zbyszek