Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zależy od dnia, może akurat tyle zwrotów. Jak odblokowali miałam nr 63049 to od marca bardzo dużo zeszło. 2 turnusy czasowo czyli wychodzi w mazowieckim po 6 tysięcy na miesiąc. Czekam już ponad 2 lata, może zadzwonię w przyszłym tygodniu o jakies zwroty zapytam.
Skoro jesteście z jednego NFZ-u to zleży jakie jest to skierowanie poszpitalne czy zwykłe , poszpitalnych jest mniej i schodzą wolniej a poza tym zależy to też od schorzenia bo np. sercowcy czekają krócej niż np. schorzenia kręgosłupa czy oddechowe. Schorzenia w NFZ podzielone są na grupy i są w różnych kolejkach. Nie można więc mieszać i rozpatrywać że jednemu schodzą szybciej a drugiemu wolniej. Ci ze skierowaniem poszpitalnym mogą dostać przydział np. przy nr. 100 a ci ze zwykłym skierowaniem przy 1000,2000 czy nawet 4000 tak jak mi się trafiło. Powodzenia.
Dzisiaj kolejne 400 nr w dół - ja na zwykłe skierowanie nie poszpitalne, od marca 2019 czekam, w międzyczasie miałam pobyt w szpitalu i poszpitalne z ZUSu byłam. Pozdrawiam czekających. NFZ jako reumatologiczne zakwalifikował to też są chyba inne kolejki dla schorzeń.