Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Atinko ja przysiadam się do kawki
Wczoraj u mnie przeszły kilka razy burze i lało chwilami dość mocno, ale dziś od rana świeci słońce i jest już 17 stopni
Czas wracać do żywych, wczoraj dopadła mnie taka migrena, jakiej dawno nie miałam, dziś już jest dobrze
Dobrego dnia
Witam i ja dołączę do Was z kawką Trudno się rozbudzić ,dzisiaj dłuższe spanie Jest 16 stopni ,słonce trochę za chmurami ,bawi się w chowanego Miłego dnia wszystkim