Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Będę pierwszy raz w Polańczyku, sanatorium "Solinka". Proszę o informację o wszystkim : warunki, zabiegi, jak i okolice , co jest do zwiedzania i tez gdzie można fajnie sobie potańczyć?
Witam, w Polanczyku byłam w zeszłym roku. Nie mogę napisać o Solince ponieważ byłam w Plonie. Sam Polańczyk jest niepowtarzalny , powietrze ktorym się oddycha nie do podrobienia. Miejscowe biuro turystyczne organizuje ciekawe wycieczki. Polańczyk to wymarzone miejsce do sspaceròw I podziwiania natury.Gratuluję przydziału I pozdrawiam.
Na tańce zabiegi i wycieczki to ja wolę do krynicy choć nigdy nie byłem w Polańczyku ale miałem skierowanie do amerpolu i poprosiłem o krynicę. Pozdrawiam i życzę udanych kuracji
A ja zrezygnowałam z Krynicy bo już bylam 3 razy. Zgadzam się, że jest tam duży wybor " w tańcach", ale też chciałam zwiedzić nowe tereny, krajobrazy. Mam nadzieję, że też znajdzie się fajne miejsce na pląsy.
W takim razie napisz w czerwcu jak udał się pobyt w Polańczyku, ja miałem skierowanie w marcu a w Krynicy jestem po raz drugi i mam nadzieję że w czerwcu będzie można już pojechać na wycieczki. Pozdrawiam i życzę Ci udanego wypoczynku i super towarzystwa
Witam szanowną kuracjuszkę Konsultantkę ! Ja też jadę tylko troszeczkę wcześniej od czwartego czerwca i też będę tam pierwszy raz ale słyszałem że jest super trzeba być dobrej myśli i zabrać ze sobą dużo dobrego nastroju i będzie zajefajnie do zobaczenia !
Witaj Jacky6. Dziękuję, że zwrociles uwagę o tym 10dniowwym pobycie . Dopiero teraz zauważyłam tę "literowkę". To chyba z podekscytowana wyjazdem (żartuję).
Okażę się teraz typową blondynką, bo nie wiem jak to poprawić
Hej Sufler77. Optymizm i pogodę ducha zabiorę na pewno. Myslę, że powinno być fajnie. Tobie również życzę tego. Będziemy w tym samym czasie, jest duża szansa ,że może trafimy na siebie. Zatem do zobaczenia na szlaku lub na tańcach .