Jeżeli Ogrodniku tak sądzisz to masz do tego prawo, ale po co tyle słów tu pada i znowu atak , a najgorsze jest w tym wszystkim to, że poszerzysz krąg Osób, którym zarzucasz stronniczość
A to jest już nie do przyjęcia, bo Słoneczko nie jest tu niczemu winne i ma możliwość wypowiadania się na Forum tak samo jak Wszyscy.
Jeżeli mnie nie tolerujesz to już rozumiem od dłuższego czasu i chociaż staram się nie wchodzić na Twoje drogi to i tak będzie się zdarzało, że też kilka zdań sklecę zaraz pod Twoim postem, czasami zażartuję jeśli nadarzy się okazja, co nie oznacza, że jest to jakikolwiek atak bądź próba zaczepki, a po prostu chęć najzwyczajniejszej, luźnej rozmowy. Nie lubię jątrzenia, bo dla mnie to ludzka głupota.
To tyle...
Słoneczko

świeci tu na Forum i będzie świecić niezależnie czy napiszę tu coś bardzo głupiego czy też nie
A Twoje relacje z Paniami czy też Panami mnie zupełnie nie interesują, chyba jesteś przewrażliwiony, albo zazdrosny
Cóż jesteśmy w ROMANSIE

więc będę rozbudzać w naszych Paniach namiętności i chęć udziału w naszym Forumowym ROMANSIE, bo miło jest czas spędzać w dobrym nastroju, więc Tobie też życzę miłego w nim udziału.