Spotkania w Świnoujściu
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 260 razy
- Podziękowano: 138 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
Myślami byłam z Wami
, w maju było jeszcze nie tak upalnie , ale o tej porze , nie wzięłabym zwrotu nad morze 
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Berbla65 tak było jak piszesz, bo jak się chce, to znajdzie się chwilę czasu, żeby usiąść na kawę i trochę pogadać.
Przez trzy tygodnie pobytu w sanatorium łatwiej znaleźć trochę czasu, bo przez tydzień pobytu wiadomo, że jest tego czasu mniej, bo się chce zobaczyć jak najwięcej.
Gienia nie wiem, czemu byś nie chciała zwrotu nad morze w sezonie. Nie ma aż tak dużo ludzi przynajmniej w Świnoujściu i np. w naszej kawiarni Zefirek dzisiaj były tylko cztery osoby i to w ogródku na powietrzu, a cały lokal do dyspozycji.
To nie Kołobrzeg, że są tumy na jednej promenadzie, bo tu się rozkłada wszystko na trzy promenady.
Przez trzy tygodnie pobytu w sanatorium łatwiej znaleźć trochę czasu, bo przez tydzień pobytu wiadomo, że jest tego czasu mniej, bo się chce zobaczyć jak najwięcej.
Gienia nie wiem, czemu byś nie chciała zwrotu nad morze w sezonie. Nie ma aż tak dużo ludzi przynajmniej w Świnoujściu i np. w naszej kawiarni Zefirek dzisiaj były tylko cztery osoby i to w ogródku na powietrzu, a cały lokal do dyspozycji.
To nie Kołobrzeg, że są tumy na jednej promenadzie, bo tu się rozkłada wszystko na trzy promenady.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 260 razy
- Podziękowano: 138 razy
Nie cierpię upałów
.. a jechać nad morze i szukać cienia , to bez sensu
wolę połazić po promenadach w chłodne , jesienne dni 
-