Nie do końca, spotkałem się z pewnego rodzaju olewactwem przy bezpośrednich zapisach w ośrodkachNutka pisze: 06 lip 2021 08:55 Pewnie w dużych miastach tak jest,Andy, ale na pipidówach jest z tym problem![]()
Szczepionki na korona wirusa
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Szczepionki na korona wirusa
-
Airam1
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 mar 2021 23:26
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękowano: 1 raz
Ale denerwują mnie osoby głoszące, że covid to wymysł, że nie będą królikami doświadczalnymi, że szczepionka do końca nie zbadana ,że odbiera im się wolność itd.., Młodzi zdrowi ludzie krzyczą nie ,bo Konstytucja ich chroni. I tutaj zadam pytanie czy ci anty szczepionkowcy są w porządku w stosunku do reszty społeczeństwa, czy są samolubnymi ignorantami. Tak sobie myślę jaki człowiek jest przewrotny , powołują się na Konstytucję a gdzie są od kilku lat ,jesteśmy dymani praktycznie na każdym odcinku naszego życia. Zapominają o Konstytucji ???
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia.
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
-
Gość
Zero problemów z dostępnością w Świdnicy.
O polityce nie gadam, szkoda zdrowia.
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
Maryann , z przykrością należy powiedzieć , że brak jest autorytetów , wszystko się brzydko mówiąc "skundliło" ,
komu wierzyć ? , chyba tylko w swoją intuicję
Jestem po dwóch dawkach szczepionki , do końca również pozostająca z wątpliwościami
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Mądrych, własnych wyborów życzę.
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 101 razy
- Podziękowano: 54 razy
Airam ja absolutnie nie czuje sie ignorantem ,jestem tym nielubianym anty ,moje zycie moje zdrowie ,a konstytucja sie nie podpieraj zapewne jej nieznasz jak 90%spoleczenstwa.Dostepnosc szczepionki w malych miastach jest powszechna mieszkam w takim i to na scianie wschodniej .Wnaszej firmie byly szczepienia nawet calych rodzin kto chcial skorzystal ,dalej zachecaja drukujac coraz to wieksze plakaty ,ale mysle ze kto chcial sie szczepic to juz to zrobil.PozdrawiamAiram1 pisze: 06 lip 2021 09:57 Dzień dobryszczepić się czy nie ? Też miałam dylemat, okrótnie się bałam ( jestem z grupy ryzyka ) ale dzięki Bogu głaciutko poszło i jestem po szczepieniu, mam przeciwciała i nawet covidowy paszport
Rozumiem osoby z grupy ryzyka ,że obawiają się o swoje zdrowie a nawet o życie
nikt z nas nie ma prawa do oceny ich decyzji.
Ale denerwują mnie osoby głoszące, że covid to wymysł, że nie będą królikami doświadczalnymi, że szczepionka do końca nie zbadana ,że odbiera im się wolność itd.., Młodzi zdrowi ludzie krzyczą nie ,bo Konstytucja ich chroni. I tutaj zadam pytanie czy ci anty szczepionkowcy są w porządku w stosunku do reszty społeczeństwa, czy są samolubnymi ignorantami. Tak sobie myślę jaki człowiek jest przewrotny , powołują się na Konstytucję a gdzie są od kilku lat ,jesteśmy dymani praktycznie na każdym odcinku naszego życia. Zapominają o Konstytucji ???
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
polityką bo szczepienia są mocno z tym związane .
Alkoholiku , Twoja sprawa i Twój wybór , moim zdaniem nikt nie powinien negować Twojej decyzji
i tak być powinno . Ludzie nie mogą być skłóceni ze sobą , powinni szanować się nawzajem .
Może więcej nie dodam choć mam straszną ochotę ale niestety , cenzura
Pozdrawiam wszystkich równo - zaszczepionych i nieszczepionych , trzymajmy się razem
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2