Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sugestie : na priv. też nie Pisz, bo to co Pisałeś do tej pory stawia Ciebie w pozycji zwykłego idioty.
A Ty nim nie Jesteś, zaszedłeś już znacznie dalej.
Odkreśliłam żeby nikomu nie przyszło do głowy , że odnoszę się do posta powyżej , (nie dotyczy posta Kleinehexe)
Nie mamy wpływu na to, jak inni ludzie rozumieją to, co do nich mówimy. To odbiorca o tym decyduje. Filtruje naszą wypowiedź przez swoje punkty odniesienia, wyobrażenia, uprzedzenia.
jest jeszcze dalszy ciąg tego cytatu lecz z tym nie mogę w żaden sposób zgodzić
Bibi
No, no poczytałem to się rozpisałaś nawet ja w przypływie energii tyle nie dam rady napisać
Gdyby był potrzebny tłumacz, tego co napisała Bibi to podejmę ryzyko i przekażę tak z grubsza o co chodzi
To weekend na dzień dobry miło się rozpoczyna
Nie będę się zbytnio nadymać i na zaczepki odpowiem tak: "Gadał dziad do obrazu, a obraz do niego nie razu" i tyle jeżeli chodzi o ciągłe cięte języki, co mnie strawić nie mogą