Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: ANDY12345 »

Nooo wiesz, jak by Ci to powiedzieć.... nie zaszkodzi, a może i polepszy :lol: , sama później ocenisz :) . Jak nie chcesz zmieniać smaków to może nowe dołożymy ? ;) .
Szlifowanie mankietów skończone do następnej sterty :evil: , a teraz odpoczynek do obiadku :roll:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 30 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: BozenaMat »

Witam niedzielnym wieczorkiem. :)
Tulenie Brzdąca było wczoraj, dziś przedpołudnie na kijkach, popołudnie na leżaczku :D Żyć nie umierać.

Nutka pisze: 20 sie 2021 15:47 W takim razie trzeba pomyśleć jak Bożenkę oderwać od Dziedzica :lol:
Ty raczej myśl, kiedy i gdzie spontan, bo ja już mam dość siedzenia w domu. Wręcz mnie nosi i jak gdzieś nie ruszę, to komuś stanie się krzywda i nie mam tu na myśli Dziedzica, bo jego to mi cały czas mało. No ale widuję go tak z 2 razy w tygodniu :D Ktoś inny doprowadza mnie do białej gorączki i tylko czekać, jak wybuchnę 8-)
Andrzej1958 pisze: 20 sie 2021 16:06 Oj ciężko będziecie mieli ... pewnie nową rozmiarówkę dzierga. :lol:
Przecież młody rośnie jak na drożdżach.
Oj rośnie rośnie...... ostatnio był na badaniu kontrolnym i lekarka pyta...... "dokarmia pani butelką??"
A mały tylko na cycusiu :D :D Doi jak smok :D
A rozmiarówki to już na 3 lata narobione :D Teraz na jakiś czas pas.... za to mam na głowie przeprowadzkę córci więc szycie firan itp :) Ale...... jakoś na razie cieszy mnie pomaganie. Chyba walnięta jestem :oops:

Wszystkim życzę dobrego wieczoru, fajnego tygodnia i w ogóle dużo dobrych dni i nade wszystko zdrówka :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy