Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Internet pochwala głupotę, ceni kabaret, pozwała na szykany, drwinę... jest tego tyle, że czasami gubimy pozytywne wibracje też będące częścią sieci przecież.
Gdy nie mam nic do powiedzenia na dany temat a chcę zaistnieć, to chociaż podziękuję, chociaż wkleję emotkę albo wrzucę mniejszą lub większą dygresję Albo stworzę ulubione "wycieczki osobiste" i... temat się kręci
Pisałem "z głowy,czyli z niczego" i wkradł się malutki błąd. Powinno być " Choć już...".
Ale to szczegół. Piosenka rzeczywiście piękna, choć smutna zarazem