Leczenie po udarze ze skierowaniem od neurologa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
nana
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Leczenie po udarze ze skierowaniem od neurologa

Post autor: nana »

Czy kotś może mnie pokierować gdzie odbywa się leczenie i rehabilitacja po udarze ze skierowaniem od neurologa? Może ktoś korzystał i pomoże.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Leczenie po udarze ze skierowaniem od neurologa

Post autor: andrzej1955 »

Witam ,z reguły przy szpitalach są przychodnie lub oddziały szpitalne rehabilitacyjne po udarze, nawet jakby nie było oddziału to zapytaj w przychodni gdzie wysyłają na rehabilitację i zależne jest to od stanu pacjenta, z mojego doświadczenia to najlepszy byłby szpital z oddziałem rehabilitacyjnym- wiem to z własnego doświadczenia bo postawili mnie na nogi-im szybciej tym lepiej bo trzeba przywrócić funkcję organizmu które zanikły ,Pozdrawiam Serdecznie i Dużo Wytrwałości Życzę w tym żmudnym procesie-jeżeli potrzebne są jakieś inne informacje to służę w miarę swoich doświadczeń-pisać śmiało na pw, podam numer telefonu i możemy porozmawiać ,być może pewne wskazówki z mojego przypadku mogą się przydać
wesola48
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2012 10:34

Post autor: wesola48 »

Lądek Zdrój Szpital Stanisław, Konstancin/Warszawy pobyty poudarowe. Prywatnie Norman Koszalin. Ustroń woj.slaskie Oddział neurologiczny pobyt stacjonarny po przebytym udarze.
Awatar użytkownika
nana
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: nana »

Serdecznie dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ