Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ,z reguły przy szpitalach są przychodnie lub oddziały szpitalne rehabilitacyjne po udarze, nawet jakby nie było oddziału to zapytaj w przychodni gdzie wysyłają na rehabilitację i zależne jest to od stanu pacjenta, z mojego doświadczenia to najlepszy byłby szpital z oddziałem rehabilitacyjnym- wiem to z własnego doświadczenia bo postawili mnie na nogi-im szybciej tym lepiej bo trzeba przywrócić funkcję organizmu które zanikły ,Pozdrawiam Serdecznie i Dużo Wytrwałości Życzę w tym żmudnym procesie-jeżeli potrzebne są jakieś inne informacje to służę w miarę swoich doświadczeń-pisać śmiało na pw, podam numer telefonu i możemy porozmawiać ,być może pewne wskazówki z mojego przypadku mogą się przydać