Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rokrocznie zimą jestem w Krynicy,lub naprzemiennie w Lądku. Bardzo lubię tę porę roku w górach. Które sanatorium? Ja zawsze jeździłam do Wojskowego. Dobra baza z basenem, wszystko na miejscu.
Rozrywek w karnawale nigdy nie brakowało. Twej chwili tańce tylko na mieście, w październiku nie grali w żadnym sanatorium. Jeżeli chodzi o auto, to są problemy z parkingami, ograniczona ilość miejsc.
Witam w Nowym Roku 2022i zycze wszystkim zdrowia i dobrych przydziałów
do raju no i jak co miesiąc sprawoszdanie ,numerków ubyło2,437 ,jak widać
pendolino zwalnia a obecnie nr mam 46481
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
a ja mam niespodziankę, złożyłam wniosek o sanatorium w pażdzierniku i zamiast badań dołaczyłam wypis ze szpitala. Lekarz balneolog zakwalifikował mnie na sanatorium poszpitalne, mam już 87 numerek i lada moment dostanę przydział. Jestem bardzo zaskoczona.
Dzisiaj złożyłem podanie o przydział ze zwrotów. Mogę wyjechać tylko 29-30.01 (na rozpoczęcie ferii zimowych). Mam nadzieję, że się uda. Trzymajcie kciuki