Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie cierpliwie czekający
Mój numerek....5117,rok od złożenia wniosku minie 18 stycznia 2022.Sądziłam ,że skierowania mogę się spodziewać na jesień 2022,ale widząc tendencję szybko spadających numerków ,może to być lato
Miłej niedzieli Wam życzę
Witaj Blondi.
Mój numer w kolejce to 9960 i liczę na lato,Tobie wiosna się szykuje.
Moje wyliczenia to około 2000 spada miesięcznie,myślę koniec maja lub początek czerwca info o terminie i miejscu.Pozdrawiam i życzę cierpliwości w oczekiwaniu.
Hej Wam. Ale szybko spadają Wam numerki. W połowie maja 2022 będę składała nowy wniosek. Czas pokaże ile mi przyjdzie czekac. Zwroty na zimę to nie dla mnie. Wolę maj/czerwiec lub wrzesień/październik.
Pozdrawiam.
Hej Dorotka,
Właśnie widzę, że startuje się z innej pozycji. Muszę to wszystko przemyślec, ale mam czas do maja. Zobaczymy jak to będzie w 2022 roku.
Pozdrawiam
Dzień dobry
Cisza w temacie
Numer 400 przydziału jeszcze nie ma...przyspieszenie o 5 miesięcy.
Ludzie rezygnują ponieważ boją się covida nie chcą zimą wyjechać,część osób umarła.
Taka informacja z NFZ.
Witaski kochani,aktualny numer to 4446.
Dzwoniłam z zapytaniem kiedy wyjazd, bo w styczniu muszę zaplanować urlop, tak sobie pracodawca życzy.
Otrzymałam odpowiedz,że pażdziernik lub wrzesień.
W maju jadę prywatnie na turnus ,poinformowałam panią z NFZ,gdyż nie chciałabym by się terminy nałożyły.
Numer tak niski....ale no cóż ,może i wrzesień.