Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
efe
KWA, czyli w domyśle Wadowice i okolice
Jedziesz od 2 stycznia ? Bo ja tak.
W sumie mam już kupiony bilet na autobus z Krakowa, ale można go zwrócić i wybrać inną opcję dojazdu Z Krakowem jest taki problem ,że trzeba tam dojechać na 2 w nocy. Plus tego połączenia jest taki, że jestem na miejscu o 6 rano.
Jadę z Andrychowa
Witam
Turnus mam od 26.01. będę chciał przyjechać 25.01. po południu.
Tańce były raz w tygodniu na miejscu.
Jest miejsce na grilla dają grill i drzewo zależy jaka będzie pogoda.
Mam nadzieje że zimowa sceneria.
Pozdrawiam