Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Za małą chwilę trzeba będzie zmienić tutaj tytuł tematu niestety 
Hej, to ja już nie wiem, szczepić się, czy nie...? Oto jest pytanie? Zostanie czy nie zostanie? Ale skoro brakło szczepionek...?
Dobrej nocy życzę.
Dobrej nocy życzę.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Czyżby pojawiła się jakaś nowa nieznana mutacja koronawirusa o tym imieniu
Imię Fred to bardziej mi się kojarzy z "Jaskiniowcami" niż z tym tytułowym wstrętnym wirusem
Re: Koronawirus
Do spółek i instytucji, które zarządzają infrastrukturą krytyczną państwa, trafiło pismo, w którym Rządowe Centrum Bezpieczeństwa. RCB przestrzega w nim, że należy przygotować się na "najgorszy możliwy wariant" piątej fali pandemii. W jej szczycie nawet co trzeci pracownik może być chory albo przebywać w izolacji czy na kwarantannie!
Do pisma, które wysłało Rządowe Centrum Bezpieczeństwa dotarł portal TVN24.pl. Dokument miał podpisać pułkownik Konrad Korpowski, szef Rządowego Centrum Bezpieczeństwa.
Jak twierdzi portal, pismo trafiło w środę 12 stycznia do "operatorów infrastruktury krytycznej" państwa, takich jak polic
Do pisma, które wysłało Rządowe Centrum Bezpieczeństwa dotarł portal TVN24.pl. Dokument miał podpisać pułkownik Konrad Korpowski, szef Rządowego Centrum Bezpieczeństwa.
Jak twierdzi portal, pismo trafiło w środę 12 stycznia do "operatorów infrastruktury krytycznej" państwa, takich jak polic