Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

myślę 50+++ takie przeważały i przeważali w Stegnie, niestety, sam miałem prawie ojca w pokoju.
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

niewarto wybierać współlokatorki, mówię na przykładzie, razem jechaliśmy autobusem ,ja nawet nie wiedziałem ze jedziemy w czwórkę tym samym autobusem ,oni sie poznali, po za tym ja miałem info z zachodniego ze mam przesiadkę w Elblągu, a oni pojechali dalej i spotkanie było dopiero jak wysiedliśmy razem w Stegnie, i gdzie to jest i tak sie razem wybraliśmy i bylo to my razem no i poszły, po tygodniu sie zaczęło, moher i fajna Baska no niestety jedna miała dosc drugiej, nawet mało ze soba gadały ,ja na współlokatora nie narzekam, było wesoło, a jak już gdzies poszliśmy do innego pokoju, to była brzucho terapia ze śmiechu .
także nie radze szukać za wczasu, bo może byc rozczarowanie. na kogo wypadnie ,to tak musi być.
ale jak sobie stryjenka uważa.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Z tego co słyszałam to dużo ludzi jest młodych.Ja też myślałam że będę najmłodsza (30l),a się okazało że jadą ze ma ludzie co mają po 20 l .Więc nie ma co się na zapas martwić ;)
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

no w stegnie były takie młode może 3, albo 4 ,podobno po ścianach skakały, tak słyszałem, reszta to przedział po 40 może tu trafi sie inaczej, to przynajmniej nie bede tu najmłodszy (2 L wiecej) w stegnie najlepsze wyczesy Ewa matka i Leszek ojciec ,mój współlokator , tak do ostatniego dnia , wesoła paczka w sumie jakies 10 osób nas w kupie było .
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja tam wole osoby dojrzalsze,można z nimi o wszystkim pogadać i przede wszystkim dużo się od nich nauczyć.Jak pisałeś"skakały po ścianach"i ja tego nie mogę zrozumieć.Moim zdanie to do sanatorium to jedzie się wyzdrowieć a nie balować. ;) Baluję to ja z mężem i jakoś od 14 lat to nam wychodzi :) Pozdrawiam
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ps.żebyście se nie pomyśleli,od 14 lat jestem ze swoim mężem(a mam 30l) ale w małżeństwie krócej :lol:
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

Ewa, zgadzam sie z Tobą co do osób dojrzalszych i balowania :) ja nastawiam się na maksymalny odpoczynek, ponieważ ciężko pracuję ostatnio, a to odbija się na moim zdrowiu :( i szkoda, że razem nie jedziemy :( pewnie już spakowana co ?
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Już spakowana ;) wyjazd jutro.Po kilku dniach pobytu napiszę co i jak :)
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

ale Ci zazdroszczę ! że juz jedziesz :) niestety ja jeszcze 3 tyg muszę poczekać ale pocieszam sie, że pogoda może zrobi się bardziej wiosenna :) dziś u mnie śnieg sypie na całego ! miłego pobytu i opisz koniecznie swoje wrażenia :)
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Post autor: nuna »

Witam!
Właśnie dziś wróciłam z sanatorium Bryza,(turnus 26.01-18.02.2012 r.) jestem bardzo zadowolona zarówno z zabiegów, warunków, wyżywienia i towarzystwa.
To czy pobyt będzie udany zależy przede wszystkim od naszego nastawienia. Wszystkim życzę dużo zdrowia i wspaniałego pobytu.
ODPOWIEDZ