POMORSKI NFZ -kolejka itp
-
ania slawek
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 paź 2017 19:44
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
-
krychna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2016 17:01
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękowano: 12 razy
Blindi witamBlondi pisze: 21 sty 2022 14:03 Dzisiejszy dzionek z numerem 2944.Też tak macie ,że coraz bardziej napięcie i podniecenie rośnie ......w głowie krążą pytania...kiedy ,gdzie, jaki obiekt. Uwielbiam ten stan
![]()
Pozdrowinka i buziaczki![]()
Pozdrawiam
-
dorotka65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2018 18:33
- Staż sanatoryjny: 6
Spadek numerków zgodnie z moimi przewidywaniami ,mam obecnie 7770.Myślę ,że w końcu trafi mi się okres letni na wyjazd.Przełom maja-czerwiec wszystko będzie wiadomo.A Tobie pewnie jesień się trafi.Myślałabym o zwrotach.Ale to już Twoja decyzja.Ja miałam przydział w zeszłym roku na 30 marca i zrezygnowałam,a jak trafi mi się w lecie to już będzie dobrze ,bo pewnie będzie mniej obostrzeń.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
- DorotaB
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 maja 2011 15:33
- Staż sanatoryjny: 10
Nr w kolejce na dziś to 7.634 (neurologia). Oby mój wyjazd do sanatorium nie wypadł w maju bo akurat wtedy mam zarezerwowany pobyt w szpitalu rehabilitacyjnym.
-
krychna
- Super Kuracjusz

Witaj Dorotko65dorotka65 pisze: 22 sty 2022 08:06 Witaj Krychna.
Spadek numerków zgodnie z moimi przewidywaniami ,mam obecnie 7770.Myślę ,że w końcu trafi mi się okres letni na wyjazd.Przełom maja-czerwiec wszystko będzie wiadomo.A Tobie pewnie jesień się trafi.Myślałabym o zwrotach.Ale to już Twoja decyzja.Ja miałam przydział w zeszłym roku na 30 marca i zrezygnowałam,a jak trafi mi się w lecie to już będzie dobrze ,bo pewnie będzie mniej obostrzeń.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.![]()
Pozdrawiam
-
krychna
- Super Kuracjusz

Witaj Dorotko65dorotka65 pisze: 22 sty 2022 08:06 Witaj Krychna.
Spadek numerków zgodnie z moimi przewidywaniami ,mam obecnie 7770.Myślę ,że w końcu trafi mi się okres letni na wyjazd.Przełom maja-czerwiec wszystko będzie wiadomo.A Tobie pewnie jesień się trafi.Myślałabym o zwrotach.Ale to już Twoja decyzja.Ja miałam przydział w zeszłym roku na 30 marca i zrezygnowałam,a jak trafi mi się w lecie to już będzie dobrze ,bo pewnie będzie mniej obostrzeń.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.![]()
Ty już jestes na ostatniej prostej życze Tobie wymarzonego miejsca do sanatorium
Pozdrawiam
Witaj 18 stycznia minął rok od złożenia wniosku,teraz okres oczekiwaniakrychna pisze: 21 sty 2022 20:03Blindi witamBlondi pisze: 21 sty 2022 14:03 Dzisiejszy dzionek z numerem 2944.Też tak macie ,że coraz bardziej napięcie i podniecenie rośnie ......w głowie krążą pytania...kiedy ,gdzie, jaki obiekt. Uwielbiam ten stan
![]()
Pozdrowinka i buziaczki![]()
jak długo czekasz na przydział?Bo u mnie wielkie zaskoczenie
w styczniu dostałam pismo z NFZ z numerem, a przez 11 dni spadlo 850 czy tak szybko teraz spadaja numery?I co ciekawe napisali przewidywany czas oczekiwania 12 m-c od daty wpływu wniosku do NFZ.Z tego wynika że jeszcze w tym roku pojade do sanatorium.Po prostu jestem w szoku.
Pozdrawiam![]()
skrócił się do 12 miesięcy.
Pojadę druga połowa czerwca , lipiec,tak mi pani z nfz zakomunikowała.Pozdrawiam.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Podziękował: 132 razy
- Podziękowano: 60 razy
Napisz do NFZ prośbę i uzasadnij.DorotaB pisze: 22 sty 2022 11:57 Witam
Nr w kolejce na dziś to 7.634 (neurologia). Oby mój wyjazd do sanatorium nie wypadł w maju bo akurat wtedy mam zarezerwowany pobyt w szpitalu rehabilitacyjnym.![]()
- DorotaB
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 maja 2011 15:33
- Staż sanatoryjny: 10
Z tego wynika, że ja z moim dzisiejszym 7.242 wyjadę odpowiednio później. Moje obawy się rozwiały.