Czy był ktoś w ConcordiaSalus w Pniewach Osiaczek 8 A ???

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2013 15:13
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Czy był ktoś w ConcordiaSalus w Pniewach Osiaczek 8 A ??

Post autor: jarwod »

Aj byłbym zapomniał
Jeśli ktoś ma zamiar zabrać ze sobą lapka to niech od razu zabierze też przedłużacz z przynajmniej dwoma gniazdkami .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D :D Jarwod fajnie piszesz,tak bezpośrednio ;) Czasem jest tak że jak ktoś już wyjedzie na kurację nie koniecznie dzieli się wrażeniami.A każdy wpis to skarbnica wiedzy dla następnych turnusów.A już dla nowicjuszy sanatoryjnych to prawie na wagę złota :D Tym bardziej jak są to pozytywne odczucia :D ,w takiej prostej formie przekazane.Pisz nadal ,ja na pewno będę czytać,chociaż nie koniecznie się nudzę :roll: Pozdrawiam :kwiat:
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Właśnie zastanawiam się nad tym dlaczego przed moim wyjazdem nikt np. nie poinformował na forum , że nie ma tutaj kriokomory , a ja nie potrzebnie przygotowałem się do tego , jest tylko krio sauna i do tego nie potrzebne jest zbytnio takie przygotowania w zakupach .
zbyszek1
Na forum od: 06 sty 2014 14:18
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: zbyszek1 »

Mam wyjazd do sanatorium w Pniewach od dnia 28 01 2014r i chcę się dowiedzieć czy ktoś jeszcze jedzie z powiatu Radomszczańskiego?? Ja pochodzę z okolic Maluszyna . Jadę pierwszy raz do sanatorium i mam pytanie co potrzeba jest zabrać na taki turnus?? Osoby które tam były proszę o przybliżenie mi tych informacji na temat tego ośrodka.
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A przeczytałeś chociażby kilka postów wyżej , tam wszystko opisane , a jeśli jeszcze byś chciał więcej wiedzieć to pytaj pomogę , obecnie właśnie przebywam tutaj
Lecz najpierw przeczytaj chociażby moje posty i już jako tako będziesz wiedział co masz zabrać ze sobą .
To nie są Pniewy tylko Osieczek .
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

zbyszek1 pisze:Mam wyjazd do sanatorium w Pniewach od dnia 28 01 2014r i chcę się dowiedzieć czy ktoś jeszcze jedzie z powiatu Radomszczańskiego?? Ja pochodzę z okolic Maluszyna . Jadę pierwszy raz do sanatorium i mam pytanie co potrzeba jest zabrać na taki turnus?? Osoby które tam były proszę o przybliżenie mi tych informacji na temat tego ośrodka.
A tak jednym słowem mówiąc
Jeśli jesteś rozrywkowym facetem to weż ze sobą gruby portfel . :)
cunioo 123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2013 17:24
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: cunioo 123 »

Witam wszystkich, dobrze Jarwod że jesteś w tym ośrodku bo ja jadę na następny turnus i będę Cię zmieniał 28.01, w końcu czegoś konkretnego się dowiedziałem z Twoich postów o tym ośrodku WIELKIE DZIĘKI.
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jak będziesz jechał to weż przy okazji ze sobą kilka ptaków bo tu mnogo drzew , a i wrony nawet zawracają . :lol:
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Z tego co zdążyłem się zorientować chodaki drewniane nie są tu potrzebne , także zbędny zakup i bagaż odpada , potrzebne jedynie będą podkolanówki i rękawiczki bawełniane , czapka bawełniana też nie jest potrzebna .
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dopiszę jeszcze troszkę
Szlafrok wziąłem ( niepotrzebnie )
Pidżamę wziąłem ( niepotrzebnie ) lubię spać w samych spodenkach także ta pidżama okazała się nie potrzebna , no chyba że ktoś lubi spać w pidżamie .
Natomiast niezbędnym gadżetem dla tych co mają dodatkowo zabrać ze sobą lapka koniecznie niech zabiorą również do niego słuchawki , takie najlepiej zwykłe wtykane w uszy .
No i do tego kupę wgranych filmów na twardziela ( można zassać z neta ) no i dużo muzy takiej jak kto co lubi też na twardzielu .
ODPOWIEDZ