Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Serduszkowe dzień dobry Słoneczne również .
Wszystkim takiego dnia życzę, jaki sobie wymarzyli. Mój będzie jak codzień, czyli trochę obowiązków i trochę przyjemności z herbatą i książką, może kocyk dorzucę. Lubię ten zimowy zestaw.
Witam i ja serduszkowo
U mnie też słonko i mrozik trzyma.
Nie wiem w co najpierw ręce wsadzić...
Chyba się rozpakować bo wczoraj siły zabrakło
Nastawić pranie i zabrać się za ogarnięcie mieszkania...
Pracowicie się zapowiada ale jak będzie z realizacją to tego tak do końca nie wiadomo
Jeszcze jedną nogą jestem w Kołobrzegu
Dzień dobry
Chłodny , dzień z słoneczkiem
Walentynki inny dzień ,raz w roku
Ewaszka w domku ,powroty zawsze , trudne po kuracji
Dzień pogodny ,pranie wyschnie na balkonie
Późno w domku ,fryzjer oczekuje
Jeszcze w pracy ,spokojnie ale później ,nie wiadomo
Pozdrawiam ,niech dzień mija szczególnie , z miłymi niespodziankami
Andrzeju za Zosię wypowiadać się nie będę, ale myślę, że nie jest to dla niej powód do zmartwienia. Super czas i fajny przydział, ważne byś Ty był zadowolony.
Super Andrzej, gratuluję ! , a czy się cieszę ? Jeśli Ty jesteś zadowolony to ja też . Szczególnie , że teraz Ty będziesz mnie witał Wprawdzie tylko kilka dni nam się pokrywa ale zdążymy powspominać, wypić piwko czy zaliczyć jakiś spacer