Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewasz pisze: 15 lut 2022 20:04
Tak, świetnie odpoczęłam, towarzystwo dopisało
Poznałam ludzi o pięknym wnętrzu, takich pozytywnie nastawionych do życia.
Nasza radość emanowała na innych, śmiechu do rozpuku było niemiara.
Tańce na promenadzie, w parku i na molo
Przez obostrzenia w obiektach tańców nie było ale my daliśmy sobie świetnie z tym radę
GIENIA pisze: 15 lut 2022 20:07
A ja tego Ewaszko nie ogarniam Busko ( wiesz o kim piszę ) , Inowrocław , Ciechocinek i inne się bawia , a Kołobrzeg w żałobie czemu ?