Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A żebyś wiedziała Ewaszko, że bida.... ja tak ciszy nienawidzę
Nawet radio internetowe jest....tv naziemnej tyż ni ma, bo się antena zdupcyła i nie ma kto na dach wejść
I jak tu żyć
Kochane, drożdżowe innym razem. Dziś na życzenie jest metrowiec i tradycyjnie tort orzechowy. Cukiernią się nie wspomagałam.
Atinko odważ się , to naprawdę nie jest trudne. Ja wyrabiam albo w maszynie do chleba jak mała porcja, albo w planetarnym. To już nie te czasy że ręka odpadała.
Nutka pisze: 18 lut 2022 08:52
Usterka, to mi się kojarzy z moją osobą..... same wady we mnie
A gdzie se wtyknąć te kabelki?
Fajne określenie na siebie z ,,dysfunkcjami,,Usterka
Mój znajomy na swoją eks żonę mówi
Pomyłka..ciekawe co ona o nim myśli
No nic trzeba auto grzać i do Trójmiasta wyruszyć.
Atinko wiejskie życie to upora za pieczenie chleba zabrać się. Spróbuj, a na pewno polubisz. Są też przepisy zupełnie fajne na drożdżowe bez długiego wyrabiania.
Nucia, Ty i usterka? Kokietujesz chyba, jakie wady ?