Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór Pogaduszki, po pięknym słonecznym dniu można świętować męski dzień. Na stole żółty Bocian ( Advocaat), zapraszam. Nutko, Ewaszki motyle nie rajcują, u Niej latają szmaterloki.
Ha, ha Jawo, mosz rech u mnie szmaterloki se furgajom
A flaszeczka to musowo Nuciu a i sąsiad Jawa pewnikiem też dosiądzie jak za starych dobrych czasów
Od razu lepiej się zrobiło na duszy
Ale dziś tu cicho, pusto. Witam wszystkich... pewnie już po kawie bo godzina... już raczej.... . U mnie dziś pierwszy dzień wolności i jeszcze świeci piękne słoneczko. Wychodzę zaraz na dwór hurrraa ! Pozdrawiam . Dobrego dnia.
Kurde co ja tu czytam . Zakochanie...., motyle....ale skąd ich wziąć..?