Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam piszę do Gieni mogę Cie zabrać do Iwonicza jade samochodem 31 marca ,choć z tego co pamiętam Ty Gienia też poruszasz się samochodem a może się mylę , w razie czego to pisz. Bezkosztowo zawiozę Cię . Pozdrawiam
jak nie po drodze wręcz przeciwnie ,niema problemu wystarczy napisac nie dziekuję i wszystko. No wiadomo kobieta...... zawsze pozostawia nutkę niepewnośći
Henrys66, u mnie dziś spadek o 262 numerki, aż się martwię, że za szybko spadają, bo nie mogę wcześniej pojechać jak przełom września/października, a w takim tempie to lipiec - sierpień byłby realny. W piątek też ponad 100 mniej, to u Ciebie jakoś słabo. Pozdrawiam