Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
byłem kilka lat temu i można załatwić jedynkę .Ważne to mieć zaświadczenie lekarskie o wskazaniu do jedynki. Na pewno nie na chrapanie i bezsenność bo to stare triki . Jak radzi Andy dzwonić do skutku .a jeszcze lepiej mail ze zeskanowanym zaświadczeniem. ZUS płaci za kilka pokoi jedno osobowych . i im szybciej tym lepiej .
Będę w Fali od 9 kwietnia to dam znać co i jak. Z tego co wyczytałem , Fala jest super pod względem rehabilitacji reszta podobno słabiutko. Ale to się okaże .
Stepek pisze: 11 lut 2022 08:04
Będę w Fali od 9 kwietnia to dam znać co i jak. Z tego co wyczytałem , Fala jest super pod względem rehabilitacji reszta podobno słabiutko. Ale to się okaże .
Witam
Pisałem do sanatorium Fala mejla (ten adres że strony ośrodka) w tamtym tygodniu dwa razy ale jak dotąd nikt nie odpisał Ale za to odbierają na recepcji bez problemu Jadę w sobotę dodaj znać jak będę po turnieje
Witam
Właśnie wróciłem z pobytu w Sanatorium Fala w Stegnie
Warunki w ośrodku dobre Jedzenie smaczne lecz małe porcję
Brak urozmaicenie dla rożnych diet Mnie się nikt nie pytał jaką dietę preferuję
Mówiłem lekarzowi ale udał ze nie słyszy i na tym się temat zakończył
Co do zabiegów to były ok Fizykoterapeuci Kompetentni i mili
Kriokomora zamiast 10 zabiegów to było tylko 5 i to w ostatni tydzień zabiegowy
Co do sprzątania to totalna porażka sprzątany rejon tylko to co widać Stoliki pełne kurzu łazienki
Totalny klapa musiałem sam to ogarniać
Parking 200zł TV 140zł Wypisy w dniu wyjazdu
Nad może spacer przez las ok 20-30 min
Monter napisz proszę jeszcze o swoim pobycie. Ile osób na turnusie? Dlaczego mimo zapisanych 10 zabiegów miałeś tylko 5? Jak wyglądał dzień, jeśli chodzi o obłożenie zabiegami? Jadę po raz pierwszy, z zus. Trochę mnie martwi, ze tak mało osób opisuje swoje wrażenia po powrocie z Fali. Ale być moze jest tak, ze przed wyjazdem ludzie są bardziej aktywni, a po powrocie zajmują ich już inne sprawy i oczekiwanie na kolejne skierowanie I Fala nie ma tu nic do rzeczy