Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mój znajomy dwa lata temu został skierowany przez ZUS do Ciechocinka. Koniecznie chciał jechać z Zoną i się udało. Wszystko zależy do którego sanatorium dostaniesz skierowanie bo jesli będzie to bardzo dobre sanatorium to moze być kłopot.W takich ośrodkach nawet prywatnie pobyty są wykupowane z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Pozdrawiam i życzę aby się powiodło.
Ot i znowu szkopuł!!! Wychodzi na to,że w tym wypadku lepiej trafic do "gorszego sanatorium", bo tam bedą miejsca.Ale heca!! I tak zle i tak niedobrze.
Iwciu, żeby nie być gołosłowną to napiszę że np. na pobyt w Nidzie w Busku Zdroju znajomi wykupili wrześniowy pobyt już w marcu. Chcieli kurować się w Włókniarzu ale tam trzeba "zaklepywać" ok. rok wcześniej.
Ewiko nie miałam pojęcia,że sytuacja tak wygląda, to świadczy tylko o naprawdę dobrym standarcie tych ośrodków.Jestem zaskoczona, nie sądziłam,że dzisiaj, kiedy jest taka duża podaż, konkurencja, trzeba robic rezerwacje z tak duzym wyprzedzeniem.No ale w moim wypadku i tak nie mam wpływu na to gdzie mnie wyslą, więc wszystko zależy od losu i szczęścia.
POzdrawiam
Ja załatwiałam taki pobyt ale w tym samym pokoju nie tylko w budynku i tez 2 tygodnie ,dzwoni sie i sie po prostu prosi i zawsze cos znajda trzeba zyc nadzieja bo ona zawsze ostatnia umiera ......
KOciu , po Twoich słowach jestem coraz bardziej spokojna.Mam nadzieje, że uda mi sie wszystko pozytywnie załatwic. Teraz tylko czekam na skierowanie,a potem działam!Pozdrawiam