Polanica od 14-02-2014 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Polanica od 14-02-2014 r.

Post autor: Sloneczko »

Anuska :kwiat: juz ci to kiedyś mówiłam...dostałaś to skierowanie na 14 lutego - w dzień zakochanych :D ...nie wszyscy mogą mieć takie szczęście :lol: A teraz przypomnij sobie co ci dalej mówiłam ;) :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
SEBUS78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 20:10
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SEBUS78 »

anusia153 pisze:Nie bardzo rozumiem jak to jest ten sam turnus , to dlaczego masz skierowanie od 13-02-2014 , a ja od 14 -02

Nie wiem :?: :?: :?: Ja mam skierowanie po szpitalne z NFZ
Awatar użytkownika
SEBUS78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 20:10
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SEBUS78 »

Sloneczko pisze:Anuska :kwiat: juz ci to kiedyś mówiłam...dostałaś to skierowanie na 14 lutego - w dzień zakochanych :D ...nie wszyscy mogą mieć takie szczęście :lol: A teraz przypomnij sobie co ci dalej mówiłam ;) :twisted: :twisted:
Słoneczko Cięzko jest :serce: :serce: się w pierwszym dniu w Sanatorium ;) ;) Dlatego trzeba jechać 13 żeby się rozejrzeć ;) ;)
kalina2011
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2011 19:27

Post autor: kalina2011 »

Witam Cię Anusia. Powiedz mi jak Ty to robisz, że w tak krotkim czasie otrzymałaś następne sanatorium ?
Ja złożyłam wniosek w czerwcu 2013 i dopiero wczoraj otrzymałam odpowiedź, że czas oczekiwania wynosi 25 miesięcy.
Życzę Ci pięknej pogody, dobrego samopoczucia, miłego towarzystwa i pozytywnej kuracji. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Dzięki Kalina :kwiat: mam nadzieje że mój pobyt będzie udany :D
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Post autor: Bea71 »

I ja jadę do Wielkiej Pieniawy od 13.02. Z tego co wyczytałam tutaj na forum, to sanatorium bardzo dobre pod każdym względem :).
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Witaj Bea :kwiat: do Polanicy jadę po raz pierwszy , podobno warunki pod każdym względem są bardzo dobre. Mam nadzieje , że nasz pobyt będzie udany . W tej chwili w Wielkiej Pieniawie jest nasz kolega forumowy Alek , obiecał , że jak znajdzie chwilę czasu to napisze coś więcej na temat tego ośrodka .
Pozdrawiam :kwiat:
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Post autor: Bea71 »

Hej Anusia :)
Ja również jadę pierwszy raz do Polanicy. Mam nadzieję,że nasz kolega z forum, Alek znajdzie chwilę czasu i napisze kilka słów o Wielkiej Pieniawie. A jak nie znajdzie czasu to też dobry znak...to oznacza,że jest tam tak fajnie,że nie ma czasu na zaglądanie do internetu ;)
Pozdrawiam
B.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Anusia :kwiat: Bea :kwiat: Margot :kwiat: Yoko91 :kwiat: oraz Pozostałych :kwiat:
Zgodnie z obietnicą znalazłem wolną chwile i pisze dopiero teraz. Pogoda bardzo udana i wymarzony śnieg, który skrzypi pod nogami. Niedawno wróciłem z "Merlina" osoby,które były w Polanicy wiedzą o czym pisze ;) Zabiegi mam trzy lub cztery do soboty w tym ukochany basen :) Nie jest źle, miła i wspaniała atmosfera tylko przyjeżdżać i bawić się doskonale, czego Wam życze jak będziecie tutaj :) Mam tylko jeden zabieg poza Wielką Pieniawą w Zdrowiu reszta na miejscu.
Pozdrawiam
Alek
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Wszystkich :) :kwiat:
Jest bardzo wspaniale, trzeba przyjeżdżać i dobrze się bawić oraz dobrze wykorzystywać czas wolny, niezapominając o planowanych zabiegach ;) śnieg ładnie napadał, aż skrzypi pod nogami.
Pozdrawiam
Alek
ODPOWIEDZ