Zdarzają się niewłaściwe relacje między ludźmi – czasem występują konflikty. Jaką mają przyczynę ? Jak im zaradzić i polepszyć stosunki w pracy, w rodzinie szkole, wśród znajomych i przyjaciół.....
Świat ...mój mały świat ...
Re: Świat ...mój mały świat ...
[ obrazek zewnętrzny ] Pozytywne relacje między ludźmi
Zdarzają się niewłaściwe relacje między ludźmi – czasem występują konflikty. Jaką mają przyczynę ? Jak im zaradzić i polepszyć stosunki w pracy, w rodzinie szkole, wśród znajomych i przyjaciół.....

- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Eluuniueluunia pisze:Słoneczko czasem się ich boję ...i kiedy mam takie ranki ...to tak bardzo powtarzam sobie.... jesteś przecież kochana ...tylko sama pokochaj siebie ...ale egoistka ze mnie.....a to tak z ranka http://www.youtube.com/watch?v=CLEtGRUrtJo
-
forumowicz
Jakiś taki refleksyjny dzień dzisiaj mam,czy to zbliżające się święta
czy wczesne wieczory
nie wiem
mój mały świat,hm,nie jest wcale taki mały,rodzinka się rozrasta,nawet jak odchodzi starsze pokolenie dochodzą młodsi,rodzą się dzieciaczki,w rodzinie ,wśród znajomych,już wiadomo że trzeba będzie dostawić stół na wigilię .Ale to jest to co bardzo mnie cieszy,bo kocham ludzi,kocham być wśród nich,dzielić się radościami,czasem smutkami (oby jak najmniej) .Dziś jeszcze spacerek do moich ukochanych kotów i psiaków,tego świata który tak mnie uczula i często wyciska łzę.Wory karmy zapakowane,jedziemy.Kochajmy wszystko i wszystkich,tak nie wiele trzeba by ten nasz mały świat był szczęśliwszy.

- niezapominajka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2013 14:29
Chcąc zmusić ludzi, aby dobrze o nas mówili,
jedyny to sposób - czynić dobrze.
[ Voltaire ]
jedyny to sposób - czynić dobrze.
[ Voltaire ]