Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Czy ktoś z forumowiczów dostał skierowanie do Ciechocinka w w/w terminie? Chętnie nawiążę znajomość. Jadę z województwa lubelskiego.
Pozdrawiam.
Cześć Basiu, ja będę w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym, a właściwie w jego oddziale - w Turkusie od 23 czerwca do 14 lipca Chętnie umówię się na kawcię albo na spacer przy wyremontowanych - na nasze szczęście tężniach . Mamy jeszcze trochę czasu, zdążymy sobie coś zaplanować. Ja jadę z zachodniej części woj. śląskiego Pozdrawiam
Ja też dodam coś od siebie,jest to czas bardzo fajny na Ciechocinek.Z tego co wiem,wszystko razem z tężniami już działa,nawet restauracja Zdrojowa,remont dobiega końca.Ciechocinek powrócił do dobrych czasów.Odpoczynek,zabawy itd itd gwarantowane.
Pietka 50+ pisze: 06 maja 2022 11:33
Cześć Basiu, ja będę w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym, a właściwie w jego oddziale - w Turkusie od 23 czerwca do 14 lipca Chętnie umówię się na kawcię albo na spacer przy wyremontowanych - na nasze szczęście tężniach . Mamy jeszcze trochę czasu, zdążymy sobie coś zaplanować. Ja jadę z zachodniej części woj. śląskiego Pozdrawiam
Hej, cieszę się że się odezwałaś , ja jadę do Ciechocinka po raz pierwszy, a z NFZ to drugi raz w życiu, więc wszystko dla mnie będzie nowe. Miło będzie się spotkać i poznać.
Pozdrawiam.