Muszyna Zlockie od 21.O6

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ANIA 68
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 gru 2014 18:52
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Muszyna Zlockie od 21.O6

Post autor: ANIA 68 »

No i jestem. Wiarus od 02.05.22
Miejsce ładne, spokojne. Ośrodek w porządku, rehabilitacja ok i smaczne jedzenie.
Nie wiem czy to już informacja ostateczna. P. Kierownik ośrodka za spotkaniu powiedziala że jesteśmy ostatnim turnusem bo złożyli wypowiedzenie w ZUS.
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2019 14:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Maria Maria »

:mrgreen: chyba nie ostatni bo jadą jeszcze w czerwcu. Ale byłam rok temu i było fajnie.
ANIA 68
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Czas pokaże. Jak nie wiadomo o co chodzi to oczywiście o kasę.
ANIA 68
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dokładnie. Też tak myślę. Ale tak się poczuliśmy po pierwszym spotkaniu że powinniśmy dopłacić to tego turnusu.
Na samym NFZ raczej chyba nie poprzestaną, tym bardziej że w tym przypadku już trzeba robić duże dopłaty do turnusu. Pozdrawiam
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Prosze Moderatora o usuniecie tego posta ,dlatego ze zrezygnowalem z tego wyjazdu z przyczyn rodzinnych .Przepraszam za zamieszanie
cichy 66
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2020 21:09
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: cichy 66 »

Spokój i cisza w Złoskim są bezcenne. Byłem w Wiarusie i odpocząłem bardzo . Jedzenie też było bardzo dobre.Mam słowo o borowinie. Nie dajcie się nabrać na okłady borowinowe w postaci przykładanych plastrów bo to tyle warte co odgrzewany trzeci raz kotlet. W domu zdrojowym w Horyńcu okłady borowinowe są gorącą borowiną nakładaną na wybrane miejsce. Dobra borowina jest też w Iwoniczu zdroju (szpital sanatoryjny Exscelsior i sanatorium Górnik). Całkowite okłady świeżą borowiną dobrze wspominam z Cieplic i w Kołobrzegu z pobliskiej kopalni tego surowca.
ODPOWIEDZ