Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Airam, jeśli z tortem na promenadzie to ja z Andrzejem szkoda, że nie zaczepiłaś , była okazja... ale skoro już nas poznajesz to następnym razem śmiało "podstawiaj nogę" Pozdrawiam i może do zobaczenia
Alu , leć i miło spędzaj czas z rodziną . Zdjęcie wiadomo , jak każde Twoje super choć ta kiecka dopełniła całości Ściskam Cię mocno , będzie mi tu Ciebie brakowało ale cieszę się Twoją radością ze spotkania z bliskimi.
My zaraz limuzyną Andrzeja na zachodnią a po drodze może uda się jeszcze........no właśnie coś jeszcze ? Pozdrawiam
No bardzo żałuję, że się tym razem nie udało do Was dojechać. Wszystkich Was i tych poznanych i jeszcze niepoznanych serdecznie pozdrawiam i życzę dobrego, wesołego czasu Bawcie się pysznie
Kochani dziękujemy że mogliśmy wczorajszy wieczór spędzić również z wami,było nam bardzo miło....małż jeszcze dziś oblizywał się wspominając nieziemski smak tortu a róża na honorowym miejscuNo i oczywiście cudnej buziaczki i cudnego pobytu z rodzinką.A nam wszystkim dużo
Załączniki
IMG_20220506_001311.jpg (71.76 KiB) Przejrzano 419 razy
Kochani bardzo się cieszę że pięknie spędzacie czas w uroczym Kołobrzegu Szkoda że nie mogłam być tam razem z Wami ale "góra" zaplanowała mi inne "atrakcje" na ten czas. Zosieńko, już myśl o kolejnym spotkaniu ... może wtedy uda mi się do Was dołączyć.
Pozdrawiam serdecznie, Bawcie się dobrze
Marysiu już coś kombinujemy.
Dziś dzień pełen atrakcji. Andrzej porwał nas na wycieczkę na plażę zachodnią i tam z Zosią przygotowali”Piknik na leżących skałach”
46B76557-D11C-4271-8A15-388090683379.jpeg (210.74 KiB) Przejrzano 467 razy