Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Kolejny pogodny słoneczny dzień
Sucho ,deszcz nie pada
Niedziela świętujemy ,urlop zabrałam na wyjazd ,taka potrzeba
Na miejscu kuracji ,dam znaka ,zapewne mniej na forum
Hello pogaduchy ,cisza w eterze ,pozdrawiam
Spokojnej pogodnej niedzieli ,może być przelotny deszcz https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVRV
Ja już w podróży, Zosieńka odprowadziła nas, wsadziłyśmy Ewaszkę do pociągu, a ja pół godziny później. Pozdrawiam spod Sławna tyle godzin siedzenia na zadzie jeszcze mnie czeka w Warszawie o 20,17.
Felice, my praktycznie tyle samo czasu w podróży tylko kierunki inne.
Żal opuszczać Kołobrzeg, jego atmosferę i piękno... No cóż, takie życie a następne wyjazdy już się planują
Pozdrawiam z Chodzieży