Rymanów Zdrój Gołąbek - Oopatrznosć

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wiki43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 cze 2022 19:34
Oddział NFZ: Śląski

Rymanów Zdrój Gołąbek - Oopatrznosć

Post autor: wiki43 »

Witam czy ktos może udzielić informacij na temat tego sanatorium cisza jest w tym temacie czy w ogóle nikt tam nie był :!: :shock:
wiki43
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Rymanów Zdrój Gołąbek - Oopatrznosć

Jest to moje pierwsze sanatorium i widzę że zupełnie nie popularne nie ma nikogo kto tam był w ostatnim czasie :?:
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Mark52 »

Witaj co prawda nie byłem w tym sanatorium ale podsyłam Ci link co do samego budynku, miejscowość sama w sobie jest bardzo ładna i urokliwa. Jeśli cenisz sobie ciszę, piękno natury to jak najbardziej Rymanów z tego słynie. Jest gdzie pospacerować, czy pojeździć rowerem o resztę musisz dopytać. Pozdrawiam

link do sanatarum:
[]
Ostatnio zmieniony 09 cze 2022 19:08 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
wiki43
Kuracjusz
Kuracjusz

Na stronę sanatorium wchodziłam ale chciałam jakies opinie kuracjuszy bo niestety mało jest informacji w internecie o tym sanatorium . Chodzi mi o zakwaterowanie w którym budynku bo sa dwa , jakie zabiegi można dostać o której można być na miejscu i tym podobne sprawy . Ale bardzo dziękuję za link chociaż jedna osoba odpowiedziała jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
ODPOWIEDZ