INOWROCŁAW-KUJAWIAK -proszę o opinie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: INOWROCŁAW-KUJAWIAK -proszę o opinie

Post autor: forumowicz »

asiammm1asia pisze:Witam
Jadę do sanatorium pierwszy raz i mam parę pytań:)
Może ktoś z Was był w Inowrocławiu w Kujawiaku? Nie wiem czego mogę się tam spodziewać:)?
Czy są szanse na pokój jednoosobowy i o której godzinie najlepiej stawić się w recepcji? Jeżeli już będę miała wybór pokoi to jaki i na którym pietrze?
Jeśli ktoś był w tym sanatorium z ZUS to proszę niech się odezwie :kwiat:
Czytając powyższe opinie jestem pełna obaw.. :(
Jedynka w Kujawiaku z ZUS? Z mojego pobytu znam tylko jeden taki przypadek,lekarz zalecił bo facet chrapał jak z armaty :lol:
O nic się nie martw bo jest zajefajnie,obyś wstrzeliła się w pogodę bo jest gdzie pospacerować,a i dupką można pokręcić na dancingach.
Mój najlepszy pobyt właśnie był w Inowrocławiu 8-)
asiammm1asia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2013 15:08

Post autor: asiammm1asia »

Bardzo dziękuje za odpowiedź...:) znów nabrałam chęci na ten wyjazd..:)
Ale proszę jeszcze o parę wskazówek :)
Jak myślisz o której najlepiej stawić się w recepcji i na którym piętrze się zakwaterować (jeśli będę miała wybór) gdzieś na forum przeczytałam, żeby unikać II piętra, ze względu na stan łazienek.
A i jeszcze czy pokoje mają czajnik, szklankę i czy są w miarę duże... Kiedyś prywatnie byłam w Kołobrzegu latem w pokoju 2-osobowym, który chyba był zrobiony z jedynki..:) ciasnota niesamowita. :kwiat:
Dzięki jeszcze raz za otuchę i czekam na więcej szczegółów..
Pozdrawiam Joanna:) :D
elizaa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: elizaa »

Witam wszystkich forumowiczów :) .
Pierwszy raz wybieram się do sanatorium, własnie do Kujawiaka w Inowrocławiu. Szukam opinii w necie i jest ich bardzo mało oraz są sprzeczne.
Trochę dziwne, ze tak mało opinii o tak dużym sanatorium. Czy ktoś z forum był w ostatnim czasie /w 2013 roku/ w Kujawiaku? Starsze opinie o tym sanatorium chyba nie oddają prawdy, bo tam się chyba cały czas coś zmienia. Z neta wiem, że są Kujawiak 1, 2 3 i 4? O co chodzi z tymi numerkami? Ktoś wie?
Będę bardzo wdzięczna, podobnie jak Joanna za aktualne opinie.
Losmiel:) byłeś w tym sanatorium? Jeśli tak, to proszę, napisz dokładniej o nim.
forumowicz

To zależy czy sposora masz z ZUS czy NFZ ;)
NFZ ma ładniejsze pokoje,aczkolwiek z ZUS-u tez ujdzie ;)
Wybradne ze mnie hiena,lubię czystą łazienkę,przestrzen w pokoju,było Ok.
Czajnik jest , filiżanki + tależyki są,TV jest,ręczniki są -miałem swoje 8-) Współlokator też był Ok, nie omineliśmy żadnego dancingu :lol: :lol: :lol:
Co do jedzenia to wybredny jestem ale głodny nie chodziłem,nie jadłem kolacji bo kolidowały z dancigiem :lol:
Piękny park,super tężnie :!:
Życzę dużo słońca i fajnych tancerzy ;)
Aha ja byłem około 8 rano,potem robią się duże kolejki,a Kujawiak to jeden duży budynek podzielony na sektory 8-)
asiammm1asia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2013 15:08

Post autor: asiammm1asia »

A masz jakieś sugestie co do piętra? bo tam chyba trwają remonty i co jest już wyremontowane
forumowicz

asiammm1asia pisze:A masz jakieś sugestie co do piętra? bo tam chyba trwają remonty i co jest już wyremontowane
Najlepiej zadzwon ,dowiesz sie gdzie będa w twoim terminie cokolwiek remontować.
forumowicz

Pietro nie ma znaczenia,Tatr nie uwidzisz ;)
elizaa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: elizaa »

O, widzisz Losmielku :) to juz parę ładnych konkretów napisałeś. Dziękuję. Jadę z NFZ. A na którym piętrze mieszkałeś? Możesz zdradzić? Też jestem wyczulona na łazienki. Nie wiem czy sobie potańcuję bo będę w marcu a wtedy jest post i pewnie wszyscy kuracjusze ograniczają sobie przyjemności :(
forumowicz

W poście też tańcza tylko przerwa między partnerami wynosi co najmniej 10cm 8-) :lol:
forumowicz

elizaa pisze:O, widzisz Losmielku :) to juz parę ładnych konkretów napisałeś. Dziękuję. Jadę z NFZ. A na którym piętrze mieszkałeś? Możesz zdradzić? Też jestem wyczulona na łazienki. Nie wiem czy sobie potańcuję bo będę w marcu a wtedy jest post i pewnie wszyscy kuracjusze ograniczają sobie przyjemności :(
Ja byłem z ZUS-u,Ty z NFZ, wszystko masz po remoncie,czyli gut ;)
ODPOWIEDZ